Το Top 10 της EuroLeague για την τρίτη αγωνιστική, με τον Μουσταφάλ Φαλ στη δεύτερη θέση της λίστας (vid)
i

© 2023 EuroLeague Basketball

Το Top 10 της EuroLeague για την τρίτη αγωνιστική, με τον Μουσταφάλ Φαλ στη δεύτερη θέση της λίστας (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 13:04 - 19.10.2023 / Ανανεώθηκε: 13:33 - 19.10.2023

To κάρφωμα του Μουσταφά Φαλ στο Μιλάνο τοποθέτησε τον Γάλλο σέντερ του Ολυμπιακού στο Νο 2 των δέκα καλύτερων φάσεων της τρίτης αγωνιστικής στη EuroLeague. Στην ίδια θέση δηλαδή, που μία αγωνιστική πριν είχε βρεθεί ο επίσης Γάλλος και επίσης σέντερ, Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού.

Μία αγωνιστική πριν, δηλαδή μετά το τέλος της δεύτερης μέρας δράσης στη EuroLeague, o Ματίας Λεσόρ του Παναθηναϊκού πήρε θέση στο Νο 2 των δέκα καλύτερων φάσεων της αγωνιστικής. Αυτή τη φορά, ο Γάλλος του Ολυμπιακού ήταν αυτός που βρέθηκε ακριβώς στο ίδιο σημείο. 

Ο Μουσταφάλ Φαλ ήταν ο άνθρωπος που δημιούργησε την «Magic Moment» της Τρίτης (17/10) με το κάρφωμα που έκανε στο καλάθι της Αρμάνι Μιλάνο και αφού πρώτα είχε... προσπεράσει πανέξυπνα τον προσωπικό του αντίπαλο (Γιοχάνες Βόιγκτμαν). 

Συνολικά όμως, από την δράση της τρίτης αγωνιστικής ο Ουίλ Κλάιμπερν μία μέρα αργότερα από τον Φαλ, αγωνίστηκε με τη φανέλα της Αναντολού Εφές και το δικό του κάρφωμα ονομάστηκε το κορυφαίο όλων! 

O Φρανκ Καμίνσκι στο Sportal: «Είμαι έτοιμος για τη μονομαχία με τον Μιλουτίνοφ» (vid)
EUROLEAGUE

12:43 - 19.10.2023

O Φρανκ Καμίνσκι στο Sportal: «Είμαι έτοιμος για τη μονομαχία με τον Μιλουτίνοφ» (vid)

H Παρτίζαν βρίσκεται ήδη στην Αθήνα και το βράδυ (19/10, 21:15, Νovasport Prime) θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ. Ο Φρανκ Καμίνσκι μίλησε στην κάμερα του sportal.rs λίγο πριν αναχωρήσει από το Βελιγράδι και σημείωσε πως «είμαι ενθουσιασμένος και έτοιμος για το match up με τον Νίκολα Μιλουτίνοφ».

Κατά τη διάρκεια της τέταρτης περιόδου στο παιχνίδι κόντρα στη Βιλερμπάν και για την ακρίβεια τέσσερα λεπτά πριν τη συμπλήρωσή της, ο Αμερικανός φόργουορντ κατέβασε τα μπάλα. Την έδωσε δίπλα του στον Ντάριους Τόμπσον και άρχισε τα τρέχει προς το καλάθι της ομάδας από το Λυών. Ο Τόμπσον τον είδε, πέταξε τη μπάλα και ο Κλάιμπερν στον αέρα την έπιασε και την κάρφωσε δυναμικά. Και η φάση που δημιούργησε δεν ήταν δυνατόν να μην βρεθεί στην κορυφή. 

Όλη η δράση της αγωνιστικής μετά το τέλος του Ολυμπιακός-Παρτίζαν στην εκπομπή Sportal Euroleague Show