«Μάχη» στο Περιστέρι, ο Προμηθέας υποδέχεται τον Κολοσσό

«Μάχη» στο Περιστέρι, ο Προμηθέας υποδέχεται τον Κολοσσό

Sportal newsroom 09:39 - 13.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:32 - 13.04.2024

Η τρίτη αγωνιστική του τρίτου γύρου της Stoiximan Basket League ανοίγει με τρεις αναμετρήσεις, με το παιχνίδι του Περιστερίου κόντρα στον Άρη (17:15) να δεσπόζει.

Με τρεις αναμετρήσεις ανοίγει η αυλαία της τρίτης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League, η οποία βρίσκεται στη... σκιά του μεγάλου ντέρμπι «αιωνίων» στο κλειστό του ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Ολυμπιακό, την ερχόμενη Δευτέρα.

Η δράση ξεκινάει στο Περιστέρι. Η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη πηγαίνει με φόρα στην αναμέτρηση, μετά την εμφατική νίκη απέναντι στην Βόννη, για τα προημιτελικά του BCL. Οι «κυανοκίτρινοι» υποδέχονται τον Άρη, ο οποίος θέλει να βγάλει αντίδραση για τη βαριά ήττα κόντρα στον Προμηθέα. Η ομάδα του Γιάννη Καστρίτη δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Κρις Μπάνκστον, αλλά ούτε και τον Ρομπέρτο Γκάλινατ, που παραμένει τραυματίας.

Ο Προμηθέας εστιάζει την προσοχή του εξ ολοκλήρου στις εντός συνόρων υποχρεώσεις και υποδέχεται τον Κολοσσό Ρόδου, για να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα. Η ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, την ώρα που οι Ροδίτες θέλουν να συνεχίσουν με τον ίδιο ρυθμό σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR, την περασμένη Δευτέρα.

Το πρόγραμμα των Playoffs

Περιστέρι - Άρης (13/04, 17:15)

Προμηθέας - Κολοσσός Ρόδου (13/04, 20:15

Παναθηναϊκός AKTOR - Ολυμπιακός (15/04, 20:15)

Για την τρίτη αγωνιστική των playouts το Μαρούσι υποδέχεται τον υποβιβασμένο Απόλλωνα Πάτρας. Η ομάδα του Νίκου Βετούλα θέλει να συνεχίσει νικηφόρα για να διατηρηθεί σε τροχιά πλέι οφ, την ώρα που οι Πατρινοί θέλουν να παρουσιαστούν όσο πιο ανταγωνιστικοί γίνεται στα τελευταία παιχνίδια τους στη μεγάλη κατηγορία.

Το πρόγραμμα των Playouts

Μαρούσι - Απόλλων Πάτρας (13/04, 18:00)

ΑΕΚ Betsson - Λαύριο (14/04, 17:15)

ΠΑΟΚ - Καρδίτσα (14/04, 20:15)