Στον δρόμο της Μακάμπι η Χάποελ Ιερουσαλήμ: Τα εντός έδρας παιχνίδι της στο Βελιγράδι

Στον δρόμο της Μακάμπι η Χάποελ Ιερουσαλήμ: Τα εντός έδρας παιχνίδι της στο Βελιγράδι

Sportal newsroom 18:55 - 27.10.2023 / Ανανεώθηκε: 18:59 - 27.10.2023

Η Χάποελ Ιερουσαλήμ θα βρεθεί στο Βελιγράδι τις επόμενες μέρες, καθώς οι εντός έδρας αγώνες της για το BCL θα διεξαχθούν στην σερβική πρωτεύουσα, όπως ανακοίνωσε η διοργανώτρια αρχή.

Η κατάσταση στο Ισραήλ, με την επίθεση της Χαμάς στις πόλεις της χώρας έχει αλλάξει άρδην τα πάντα στον αθλητισμό. Το μπάσκετ δεν μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση, καθώς οι ομάδες του πρωταθλήματος έχουν σταματήσει κάθε δραστηριότητα τις τελευταίες εβδομάδες.

Για τις ομάδες που αγωνίζονται σε ευρωπαϊκές διοργανώσεις τα πράγματα είναι ακόμα πιο περίπλοκα, καθώς αναζητούν έδρες σε πόλεις ανά την Ευρώπη, για να συνεχιστεί η σεζόν τους χωρίς απρόοπτα. Για το λόγο αυτό άλλωστε η AEK Betsson προσφέρθηκε να παραχωρήσει την έδρα της στην Χάποελ Χολόν, για τα εντός έδρας παιχνίδια της στο BCL.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ θα δώσει τα εντός έδρας παιχνίδια της στο Βελιγράδι, έπειτα από ανακοίνωση της διοργανώτριας αρχής της Euroleague. Στα βήματα της «ομάδας του λαού» και η Χάποελ Ιερουσαλήμ, με την ομάδα του Αλεκσάνταρ Ντζίκιτς να αγωνίζεται και αυτή με τη σειρά της στην πρωτεύουσα της Σερβίας.

Όπως έκανε γνωστό το BCL, η Χάποελ Ιερουσαλήμ θα αγωνίζεται στο Βελιγράδι, στα εντός έδρας παιχνίδια της για τη διοργάνωση, προκειμένου το καλεντάρι να μην διαταραχθεί και να ολοκληρωθεί η σεζόν όσο το δυνατόν πιο ομαλά γίνεται.