Σχορτσιανίτης: «Στα δύσκολα μου στάθηκαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι» (vid)

Σοφοκλής Σχορτσιανίτης

i

Glomex

Σχορτσιανίτης: «Στα δύσκολα μου στάθηκαν οι αδερφοί Αγγελόπουλοι» (vid)

Sportal newsroom 17:28 - 30.05.2023 / Ανανεώθηκε: 17:29 - 30.05.2023

Στην εκπομπή «Στούντιο 4» φιλοξενήθηκε ο πρώην μπασκετμπολίστας, Σοφοκλής Σχορτσιανίτης, ο οποίος μεταξύ άλλων μίλησε για τον ρατσισμό, την κατάθλιψη, το ταξίδι του στην Ελβετία για ψυχολογική στήριξη και για την βοήθεια του ατζέντη του και των Αγγελόπουλων.

Ο Σοφοκλής Σχορτσιανίτης έχει χαράξει τη δική του, μοναδική ιστορία στο ελληνικό μπάσκετ. Ο πρώην καλαθοσφαιριστής μίλησε στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αναφέρθηκε στη ζωή του όσο βρισκόταν μέσα στα παρκέ, αλλά και όταν τελειώσε την καριέρα του.

Ο Big Sofo μίλησε για τα προβλήματα που είχε αντιμετωπίσει στη διάρκεια της καριέρας του, τονίζοντας ότι είχε χρειαστεί να πάει στην Ελβετία ώστε να λάβει ψυχολογική υποστήριξη και να μπορεί να συνεχίσει να αγωνίζεται, αφού είχε περάσει μια πολύ δύσκολη περίοδο.

Ακόμα, αναφέρθηκε στη βοήθεια που του είχαν δώσει οι αδερφοί Αγγελόπουλοι, διέψευσε ότι βρέθηκε στο εξωτερικό για να χάσει κιλά, ενώ μίλησε και για τους γονείς του, επισημαίνοντας ότι αυτοί και ο ατζέντης του ήταν πάντα δίπλα του στις δυσκολίες.

Δείτε στο βίντεο όλα όσα είπε ο πρώην διεθνής καλαθοσφαιριστής: