Συνάντηση Αταμάν με Ραζνάτοβιτς στην Τουρκία

Εργκίν Αταμάν

i

Εργκίν Αταμάν / © Intime

Συνάντηση Αταμάν με Ραζνάτοβιτς στην Τουρκία

Ηλίας Λαλιώτης 17:47 - 30.05.2023

Ο Εργκίν Αταμάν διανύει τις τελευταίες του μέρες ως προπονητής της Εφές, αφού μετά το τέλος του πρωταθλήματος της Τουρκίας θα μετακομίσει στον Παναθηναϊκό. Ο Τούρκος κόουτς είχε συνάντηση με τον μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς.

Αντίστροφα μετράει ο χρόνος προκειμένου η Εφές να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα της Τουρκίας και ο Εργκίν Αταμάν να πάρει τον δρόμο προς την Αθήνα, για χατίρι του Παναθηναϊκού. 

Απίθανη θεωρείται η παραμονή του Μίροτιτς στην Μπαρτσελόνα και πιθανή αυτή του Γιασικεβίτσιους
LIGA ENDESA

14:42 - 30.05.2023

Απίθανη θεωρείται η παραμονή του Μίροτιτς στην Μπαρτσελόνα και πιθανή αυτή του Γιασικεβίτσιους

Ο Νίκολα Μίροτιτς έχει συμβόλαιο με την Μπαρτσελόνα έως το καλοκαίρι του 2025, αλλά στην Ισπανία θεωρούν πως δεν πρόκειται να συνεχίσει στην ομάδα - Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους αν αποδεχθεί τη μείωση αποδοχών ίσως παραμείνει στο... τιμόνι.

Ο Τούρκος προπονητής θα αναλάβει το έργο να αναγεννήσει τους «πράσινους» αφού φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ< Δημήτρη Γιαννακόπουλο

Ο κόουτς που οδήγησε την Εφές δύο συνεχόμενες φορές στην κορυφή της Ευρώπης, θα ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την ομάδα της Κωνσταντινούπολης και στη συνέχεια θα αναλάβει τους πράσινους. Ήδη τα μεταγραφικά σενάρια έχουν πάρει «φωτιά» για την ελληνική ομάδα, η οποία στην προσπάθειά της να επιστρέψει στο κορυφαίο επίπεδο, θέλει να φέρει στην Ελλάδα παίκτες από το πρώτο ράφι. 

Αυτός ίσως να ήταν και ο λόγος που ο κόουτς Αταμάν είχε σήμερα (30/5) συνάντηση με τον μάνατζέρ του, Μίσκο Ραζνάτοβιτς. Την αποκάλυψη έκανε ο Σέρβος ατζέντης, μέσω story στο Instagram. 

Οι δύο άνδρες δεν αποκλείεται να μίλησαν για μεταγραφικά θέματα, αφού ο προπονητής ήδη σχεδιάζει τον Παναθηναϊκό του μέλλοντος και ο κ. Ραζνάτοβιτς είναι από τους μάνατζερ με πελατολόγιο για «βαριά πορτοφόλια». 

Φυσικά δεν αποκλείεται να συζήτησαν και λεπτομέρειες για θέματα που αφορούν την Εφές, την οποία σύντομα θα εγκαταλείψει ο νέος κόουτς του Παναθηναϊκού, όπως λεπτομέρειες για το «αντίο» του στην ομάδα που αγάπησε και αγαπήθηκε τόσο πολύ...