Τα αδέρφια Βάγκνερ γίνονται σειρά ντοκιμαντέρ στο κρατικό κανάλι της Γερμανίας
i

© photo by picture alliance / Getty Images / Ideal Images

Τα αδέρφια Βάγκνερ γίνονται σειρά ντοκιμαντέρ στο κρατικό κανάλι της Γερμανίας

Χρήστος Τσάλτας 14:27 - 09.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:32 - 09.09.2023

Φραντς και Μόριτζ Βάγκνερ οδηγούν την Γερμανία στην κατάκτηση μεταλλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA, με την πορεία τους να γίνεται ντοκιμαντέρ στο γερμανικό κρατικό κανάλι. Το Sportal έχει τις λεπτομέρειες.

Αποστολή στη Μανίλα

Η Γερμανία πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIVA, έχοντας εξασφαλίσει μετάλλιο. Πλέον παλεύει για το χρυσό απέναντι στη Σερβία, σε ένα τουρνουά που οι Μόριτζ και Φραντς Βάγκνερ όχι απλά έχουν καταφέρει να κάνουν αισθητή την παρουσία τους, αλλά να ηγηθούν και να οδηγούν εκ του ασφαλούς την ομάδα τους στο παρκέ.

Η νίκη απέναντι στην Team USA ήρθε να δείξει την πρόοδο του μπάσκετ της χώρας, με τα δύο αδέρφια να βρίσκονται στην πρώτη γραμμή. Άλλωστε και οι δύο έχουν εκφράσει πολλάκις την επιθυμία να αναπτυχθεί το άθλημα ακόμα περισσότερο στη χώρα και να υπάρξουν πιο πολλά παιδιά που θα παίζουν μπάσκετ.

Σε αυτό το πλαίσιο ήρθε ακόμα μια κίνηση, αυτή τη φορά από το κρατικό κανάλι της Γερμανίας, το ZDF, την οποία φέρνει στο φως το Sportal.

Πρόκειται για ένα ντοκιμνατέρ 4 επεισόδιών, το οποίο περιστρέφεται γύρω από τα αδέρφια Βάγκνερ. Πρόκειται για μια κίνηση που αποφάσισαν από κοινού το κανάλι με τα δύο αδέρφια, ώστε να βοηθήσουν στην ανάπτυξη του αθλήματος με όσο το δυνατόν περισσότερους τρόπους.

Για το λόγο αυτό από το ξεκίνημα του τουρνουά, όταν η Γερμανία βρισκόταν στην Οκινάουα, έως και σήμερα στη Μανίλα, υπάρχει τηλεοπτικό συνεργείο, το οποίο ακολουθεί τους Μόριτζ και Φραντς Βάγκνερ, καταγράφοντας στιγμες τους κατά τη διάρκεια του τουρνουά.

Ένα από τα επεισόδια του ντοκιμαντέρ, που εκτός απροόποτου θα έχει τη ονομασία «Wagner Brothers», θα είναι αφιερωμένο εξ ολοκλήρου στην παρουσία των δύο παικτών των Ορλάντο Μάτζικ στο Παγκόσμιο Κύπελλο της FIBA.

Από εκεί και πέρα, τα τρία υπόλοιπα μέρη θα σχετίζονται με την παρουσία τους στο ΝΒΑ και στους Μάτζικ, σε προσωπικές αθέατες στιγμές έξω από τα παρκέ, ενώ το αποκορύφωμα θα είναι η παρουσία τους στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Παρισιού το 2024.

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να προβληθεί με το πέρας της Ολυμπιάδας του 2024, με τα γυρίσματα να έχουν ξεκινήσει και τα δύο αδέρφια να έχουν πάρει πολύ «ζεστά» το όλο εγχείρημμα, καθώς στο μυαλό τους βρίσκεται μόνο το πώς θα καταφέρουν να έχουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Το Μουντομπάσκετ στο sportal.gr

Η δράση του Παγκοσμίου Κυπέλλου που διεξάγεται σε Φιλιππίνες, Ινδονησία και Ιαπωνία κορυφώνεται και το Sportal.gr είναι εδώ για να σας ενημερώνει με εγκυρότητα και ταχύτητα. Η πορεία και τα νέα της Εθνικής μας, αλλά και όλων των ομάδων, το πρόγραμμα και τα αποτελέσματα των αγώνων είναι εδώ, για να μην χάσετε ούτε τις λεπτομέρειες του Mundobasket 2023.