Τα παιδία παίζει! Κάρι και Τόμπσον πετούσαν σαΐτες στους δημοσιογράφους (vid)

Στέφεν Κάρι και Κλέι Τόμπσον

i

printscreen

Τα παιδία παίζει! Κάρι και Τόμπσον πετούσαν σαΐτες στους δημοσιογράφους (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:27 - 14.03.2023 / Ανανεώθηκε: 10:31 - 14.03.2023

Αφού πρώτα και ο Κλέι Τόμπσον και ο Στέφεν Κάρι έβαλαν συνολικά 12 τρίποντα και 61 πόντους στους Σανς, λίγο αργότερα συνέχισαν να... σουτάρουν, αυτή τη φορά σαϊτες προς τους δημοσιογράφους κατά τη διάρκειας της καθιερωμένης συνέντευξης Τύπου μετά τους αγώνες.

Οι Ουόριορς έχουν ταλαιπωρηθεί αρκετά φέτος. Από αποτυχημένα αποτελέσματα, από τραυματισμούς, ακόμα και από απουσίες λόγω προσωπικών προβλημάτων, όπως στην περίπτωση του Άντριου Ουίγκινς. 

Οι Splash Brothers όμως, είναι υγιείς και γεμάτοι όρεξη. Ανεβάζουν τον ρυθμό τους στο γήπεδο και κρατάνε τη διάθεσή τους και έξω από αυτό. Ο Στέφεν Κάρι και ο Κλέι Τόμπσον εμφανίστηκαν στη συνέντευξη Τύπου λίγο μετά τη νίκη των πρωταθλητών Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς επί των Φοίνιξ Σανς με διάθεση για... παιχνίδι και χιούμορ. Ήταν η 8η διαδοχική εντός έδρας επικράτηση των Πολεμιστών που δημιουργούν κλίμα εν όψει των play offs. 

O Μπρουκ Λόπεζ πλακώθηκε στο ξύλο με τον Λάιλς για να προστατεύσει τον Γιάννη (vid)
NBA

07:00 - 14.03.2023

O Μπρουκ Λόπεζ πλακώθηκε στο ξύλο με τον Λάιλς για να προστατεύσει τον Γιάννη (vid)

Όταν ο Τρέι Λάιλς των Κινγκς έσπωξε τον Αντετοκούνμπο ο Μπρουκ Λόπεζ δεν το άφησε να... πέσει κάτω. Του επιτέθηκε, οι δυο τους αντάλλαξαν γροθιές, αποβλήθηκαν και το παιχνίδι που ξεκίνησε ως μπάσκετ, ολοκληρώθηκε ως μποξ.

Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτής της ευχάριστης ατμόσφαιρας ο δύο πρωταγωνιστές της ομάδας άρχισαν να πετάνε σαΐτες προς πάρα κατεύθυνση. Ειδικά προς τους δημοσιογράφους. 

Ήταν αρκετά εύστοχοι με τις σαΐτες, όχι βέβαια όπως με τα τρίποντά τους. Είναι χαρακτηριστικό ότι ο Τόμπσον είχε στο παιχνίδι 8/14 τρίποντα και ο Κάρι 4/6. Δηλαδή, 12/20 και οι δύο μαζί! Με αυτό τον τρόπο βοήθησαν την ομάδα του να βελτιώσει το ρεκόρ σε 36-33, μια επίδοση που του έχει τοποθετήσει στην 5η θέση της δυτικής περιφέρειας.