Ταυτοποιήθηκε 18χρονος που είχε απειλήσει μέσω μηνύματος τη ζωή πρώην παίκτη του Άρη

Ζίριους Ουίλιαμς

Ταυτοποιήθηκε 18χρονος που είχε απειλήσει μέσω μηνύματος τη ζωή πρώην παίκτη του Άρη

Sportal newsroom 11:09 - 10.03.2023 / Ανανεώθηκε: 11:11 - 10.03.2023

Ο Ζίριους Ουίλιαμς, ο οποίος αγωνίστηκε πέρσι με τη φανέλα του Άρη είχε δεχθεί το εξής μήνυμα: «Αν τολμήσεις να έρθεις στην Τούμπα τότε είσαι νεκρός, όπως ο Άλκης». Πλέον, οι αρχές έχουν τα στοιχεία του αποστολέα, ο οποίος παραδέχθηκε την πράξη του και σχηματίστηκε δικογραφία.

Ο Ζίριους Ουίλιαμς φέτος αγωνίζεται στο Ισραήλ με τη Χάποελ Χάιφα, αλλά πέρσι αγωνίστηκε στον Άρη. Από την εμπειρία του στη χώρα μας πάντως, μπορεί να έχει να διηγηθεί όμορφες στιγμές στη Θεσσαλονίκη, αλλά και μία περιπέτεια που τον προβλημάτισε. 

Από τον περασμένο Απρίλιο ο 25χρονος Αμερικανός φόργουορντ είχε ενημερώσει τις αρχές για ένα απειλητικό μήνυμα που είχε λάβει λίγο πριν του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης με τον ΠΑΟΚ, μέσω του λογαριασμού του στα social media. 

Το μήνυμα έγραφε: «Αν τολμήσεις να έρθεις στην Τούμπα τότε είσαι νεκρός, όπως ο Άλκης». 

Οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Αθλητικής Βίας Θεσσαλονίκης, συνεργάστηκαν με την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος συνεργάστηκαν και μάλιστα πλέον έχουν τακτοποιήσει τα στοιχεία του αποστολέα. Πρόκειται για 18χρονο κάτοικο της συμπρωτεύουσας και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία. Εξεταζόμενος, ο ίδιος φέρεται να αποδέχθηκε την πράξη του, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της αστυνομίας.