Οι πιο εύστοχοι φίλαθλοι στον κόσμο: Οι Θάντερ είδαν και πάλι έναν... δικό τους να βάζει το σουτ των 20.000 δολαρίων (vids)

Οι πιο εύστοχοι φίλαθλοι στον κόσμο: Οι Θάντερ είδαν και πάλι έναν... δικό τους να βάζει το σουτ των 20.000 δολαρίων (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:53 - 10.05.2024 / Ανανεώθηκε: 23:06 - 20.05.2024

Σχεδόν κάθε χρόνο και αρκετές φορές πάνω από μία φορά, κάποιος φίλαθλος των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ ευστοχεί στο σουτ από το κέντρο του γηπέδου και κερδίσει τα 20.000 δολάρια που αντιστοιχούν σε αυτό. Στο ημίχρονο του Game 2 κόντρα στους Μάβερικς συνέβη ξανά!

Κατά τη διάρκεια του αγώνα, πέραν του Σάι Τζίλτζεους-Αλεξάντερ κανένας άλλος παίκτης των Θάντερ δεν έβρισκε με συνέπεια τον τρόπο να σκοράρει. Οι Ντάλας Μάβερικς εκμεταλλεύτηκαν αυτή τη συνθήκη και κατάφεραν να νικήσουν στην Οκλαχόμα Σίτι στο Game 2 των ημιτελικών της δυτικής περιφέρειας.

Την ώρα πάντως, που και οι δύο ομάδες έπαιρναν τις ανάσες τους και τις οδηγίες από τους προπονητές τους, κατά τη διάρκεια της ανάπαυλας του ημιχρόνου, ένας φίλαθλος των Θάντερ, επιλέχθηκε για να σουτάρει από το κέντρο του γηπέδου με την προοπτική να ευστοχήσει και να κερδίσει 20.000 δολάρια.

Έδειχνε εξ αρχής να το πιστεύει, εν τέλει είχε την τύχη με το μέρος του και ευστόχησε! Πανηγύρισε έξαλα μαζί με όλους όσους εκείνη τη στιγμή ήταν στον αγωνιστικό χώρο, αλλά στην πραγματικότητα συνέχισε μία παράδοση. Οι φίλαθλοι της ομάδας από την Οκλαχόμα πλέον, θεωρούνται... ελεύθεροι σκοπευτές και βάσει (ανεπίσημης) στατιστικής είναι οι πιο εύστοχοι απ' όλους.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που κάποιος από τους φαν των Θάντερ τα κατάφερε και πήρε τα πιο εύκολα χρήματα της ζωής του. Τελικά, σύμπτωση που αναλαμβάνεται παύει να είναι σύμπτωση και μάλλον κάτι έχει το... νερό της Οκλαχόμα Σίτι που κάνει τους κάτοικους να αποκτούν ικανότητες στα μακρινά σουτ.

Δείτε και απολαύστε μερικά ενδεικτικά παραδείγματα από τις τελευταίες σεζόν...