Σόφτσης: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, το μπάσκετ γυναικών αρχίζει και αποκτά... αίγλη!»

Θάνος Σόφτσης

i

© Intime

Σόφτσης: «Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό, το μπάσκετ γυναικών αρχίζει και αποκτά... αίγλη!»

Sportal newsroom 16:04 - 18.02.2024 / Ανανεώθηκε: 16:10 - 18.02.2024

Ο προπονητής των Εσπερίδων, Θάνος Σόφτσης, εκτίμησε απεριόριστα την προσπάθεια των παικτρών του στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Παναθηναϊκό και παρά την ήττα... μοίρασε συγχαρητήρια.

Η πορεία των Εσπερίδων μέχρι τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας προϋπέθετε μία σπουδαία προσπάθεια, που μπορεί να ολοκληρώθηκε με ήττα από τον Παναθηναϊκό στο Ηράκλειο της Κρήτης, αλλά αυτό δεν μειώνει την αξία του... ταξιδιού. 

Μάλιστα, ο προπονητής της ομάδας από την Καλλιθέα σε αυτή (την αξία) στάθηκε. «Είμαι πολύ ικανοποιημένος, θέλω να δώσω συγχαρητήρια στις παίκτριες μου που φτάσαμε ως εδώ. Είμαστε μια ομάδα που έχει κορίτσια από τις υποδομές των Εσπερίδων. Επτά κοπέλες είναι στο ρόστερ μας, έχουμε Ελληνίδες, οι οποίες δεν είναι έμπειρες σε επίπεδο πρώτης κατηγορίας, όπως οι πέντε Ελληνίδες του Παναθηναϊκού», είπε και ακολούθως θέλησε να δώσει «συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και την κόουτς Ελένη Καπογιάννη». 

Ο Σόφτσης αναγνωρίζει πως «όπως όλα τα παιχνίδια, όταν έχεις αντίπαλο τον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό, είναι πολύ δύσκολο. Αν δεν είσαι συγκεντρωμένος για 40 λεπτά στο πλάνο της τακτικής που είναι το κυριότερο δεν μπορείς να κερδίσεις. Εκεί πρέπει να δώσουν έμφαση οι παίκτριες μου για να έρθουν μεγαλύτερες επιτυχίες. Θέλω να ευχαριστήσω τους δυο χρηματοδότες μας, τον Χρήστο Αργυρόπουλο και τον Χρήστο Ανδρέου, την διοίκηση που πιστεύει σε αυτό το όραμα. Θέλουμε να φέρουμε παίκτριες από τις ακαδημίες στην μεγάλη ομάδα και αυτό έχουμε ξεκινήσει να κάνουμε. Ευχαριστούμε την διοίκηση που στηρίζει αυτό το πρόγραμμα και τα παιδιά που αντεπεξήλθαν στις προσδοκίες μας»

Απίστευτη στιγμή: Νεαρή φίλαθλος ευστόχησε σε τρελό σουτ από το κέντρο και κέρδισε 3.000€ (vid)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

15:45 - 18.02.2024

Απίστευτη στιγμή: Νεαρή φίλαθλος ευστόχησε σε τρελό σουτ από το κέντρο και κέρδισε 3.000€ (vid)

Ένα απίστευτο σκηνικό εκτυλίχθηκε στο ημίχρονο του τελικού Κυπέλλου γυναικών ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Εσπερίδες Καλλιθέας. Μια νεαρή φίλαθλος κέρδισε 3.000 ευρώ ευστοχώντας σε απίθανο σουτ από το κέντρο του γηπέδου.

Τέλος, ήθελε να σχολιάσει και το γεγονός ότι ο τελικός του Κυπέλλου Γυναικών, προγραμματίστηκε την ίδια μέρα και στο ίδιο μέρος που θα διεξαχθεί και ο τελικός ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τον Ολυμπιακό στην ανδρική έκδοση του σπορ και ο Σόφτσης τόνισε πως «το είπα και στην συνέντευξη Τύπου. Αυτή η επιλογή έδωσε αίγλη στο μπάσκετ γυναικών. Οι φίλαθλοι γέμισαν το γήπεδο, θεωρώ πως αυτές είναι κινήσεις προς το καλύτερο, να συσπειρώσουμε τον κόσμο αλλά και το μπάσκετ Γυναικών έχει την αίγλη του».

🔴 Sportal Sunday Live με Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός για τον τελικό του Final 8 & το ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!