O Γιάννης Αντετοκούνμπο αφιέρωσε λίγα λόγια στον Σπανούλη

Βασίλης Σπανούλης και Γιάννης Αντετοκούνμπο

i

©Intime

O Γιάννης Αντετοκούνμπο αφιέρωσε λίγα λόγια στον Σπανούλη

Νίκος Καλαμπάκας 20:50 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:26 - 14.08.2024

Τι έγραψε ο σταρ του ΝΒΑ για τον Σπανούλη και τη λαμπρή καριέρα του στα γήπεδα του μπάσκετ.

Το ΣΕΦ... χορεύει στους ρυθμούς του Βασίλη Σπανούλη ξανά και ο κόσμος του μπάσκετ έχει στρέψει το βλέμμα στο Φάληρο προκειμένου να τιμήσει τον Θρύλο του Ολυμπιακού. Διαβάστε το μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο!

Ο Βασίλης Σπανούλης έχει «σκεπάσει» τα πάντα στην Ολυμπιακή οικογένεια το βράδυ της Κυριακής 17/9. Έπειτα από μια πλούσια καριέρα που τερματίστηκε άδοξα στα χρόνια του κορωνοϊού, ο Ολυμπιακός τιμά τον κορυφαίο παίκτη στην ιστορία του μπασκετικού τμήματος, αποσύροντας τη φανέλα του στον ουρανό του ΣΕΦ.

Οι φίλοι της ομάδας του Πειραιά βρίσκονται στο ΣΕΦ ώστε να αποτίσουν φόρο τιμής στον άνθρωπο που με την απόφασή του να φορέσει τα «ερυθρόλευκα» άλλαξε την ιστορία του συλλόγου.

Εκεί έχουν πάρει τη θέση τους αρκετοί άνθρωποι του μπάσκετ, όπως ο Δημήτρης Ιτούδης και παλιοί συμπαίκτες του Σπανούλη, μεταξύ των οποίων και ο Σάσα Βεζένκοφ που ταξίδεψε από το Σακραμέντο ώστε να παρευρεθεί στη λαμπρή τελετή για τον καλό του φίλο!

Όσοι δεν κατάφεραν να έρθουν στην Αθήνα, είχαν έναν καλό λόγο να γράψουν για τον Kill Bill στα social media.

Μεταξύ αυτών και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο. Ο Greek Freak βρίσκεται στο Μιλγουόκι, όμως έκανε μια ανάρτηση για τον Σπανούλη τον οποίο θαύμαζε από παιδί:

«GOAT. Συγχαρητήρια για την εκπληκτική καριέρα σου», έγραψε ο Γιάννης, υποβάλλοντας κι αυτός στα σέβη του στη μεγάλη μορφή του Ολυμπιακού!