Θέλουν Λάσο στο Ισραήλ!
i

© Intime

Θέλουν Λάσο στο Ισραήλ!

Sportal newsroom 17:52 - 12.01.2023 / Ανανεώθηκε: 18:08 - 12.01.2023

Πρόταση από την Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης του Ισραήλ δέχθηκε ο Πάμπλο Λάσο σύμφωνα με δημοσιεύματα της χώρας.

Κρούση στον Πάμπλο Λάσο έκανε η εθνική ομάδα του Ισραήλ προκειμένου να την αναλάβει.

Ο Πάμπλο Λάσο το καλοκαίρι αντιμετώπισε θέμα υγείας και συγκεκριμένα είχε πάθει καρδιακό επεισόδιο, με αποτέλεσμα να αφήσει έπειτα από 11 χρόνια τον πάγκο της Ρεάλ Μαρίτης.

Καθάρισε το «θρίλερ» με τη Βιλερμπάν η Μπαρτσελόνα και παρέμεινε στην πρώτη θέση της Euroleague
EUROLEAGUE

23:04 - 11.01.2023

Καθάρισε το «θρίλερ» με τη Βιλερμπάν η Μπαρτσελόνα και παρέμεινε στην πρώτη θέση της Euroleague

Έπειτα από ένα δραματικό αγώνα η Μπαρτσελόνα επιβλήθηκε της Βιλερμπάν στο «Αστρομπάλ» με σκορ 82-75 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Euroleague, εκεί όπου ισοβαθμεί με τις Ρεάλ Μαδρίτης και Μονακό.

Ο Ισπανός κόουτς που είχε οδηγήσει τους Μαδριλένους σε μεγάλες επιτυχίες, αφού κατέκτησε δύο φορές την Euroleague, 6 πρωταθλήματα Ισπανίας και 5 Κύπελλα, ξεκουράστηκε και πρόσφατα δήλωσε ότι θέλει να κάτσει ξανά στους πάγκους, αδιαφορώντας αν θα κοουτσάρει ομάδα Euroleague, φέρεται να δέχθηκε κρούση από το Ισραήλ.

Ο γνωστός στους Έλληνες Πίνι Γκέρσον από το πέρασμά του στον Ολυμπιακό, φέρεται να έκανε κρούση στον Ισπανό προκειμένου να αναλάβει την εθνική ομάδα του Ισραήλ, με τον Ισπανό να εξετάζει σοβαρά το ενδεχόμενο να πει το «ναι».

Τον περασμένο Νοέμβριο ο Γκάι Γκουντς έφυγε από τον ποάγκο του Ισραήλ, μετά την αποτυχία της ομάδας να βρει μια θέση στα playoffs του Eurobasket 2022.

Ο Λάσο είναι ο άνθρωπος που κατά την Ομοσπονδία μπορεί να αναλάβει το δύσκολο έργο της πρόκρισης της ομάδας στους Ολυμπιακούς Αγώνες.