Τίμπεργουλβς: «Έδεσαν» τον Κόνλεϊ μέχρι το 2026

(Photo by Michael Reaves/Getty Images)

Τίμπεργουλβς: «Έδεσαν» τον Κόνλεϊ μέχρι το 2026

Οι Μινεσότα Τίμπεργουλβς ανανέωσαν το συμβόλαιο του βασικού πόιντ γκαρντ της ομάδας, Μάικ Κόνλεϊ, και θα πορευθούν με τον 36χρονο μέχρι το καλοκαίρι του 2026.

Τι κι' αν είναι 36 πλέον, ο Μάικ Κόνλεϊ συνεχίζει να αποτελεί βασικό γρανάζι για την ομάδα του στο NBA. Ο Αμερικανός γκαρντ που είναι εκ των πιο έμπειρων στην λίγκα, θα κλείσει την καριέρα του όπως όλα δείχνουν στους Τίμπεργουλβς.

Η ομάδα της Μινεσότα ανανέωσε το συμβόλαιο του πολύπειρου περιφερειακού ως το το καλοκαίρι του 2026 με συνολικές απολαβές 21 εκατομμυρίων δολαρίων. Αποκτήθηκε από τους «λύκους» τον Φεβρουάριο του 2023 και ξανάσμιξε με τον συμπαίκτη του στους Γιούτα Τζαζ, Ρούντι Γκομπέρ. Ο Κόνλεϊ προσδίδει με την εμπειρία του μια σταθερότητα στην ομάδα και πλαισιώνει τέλεια τον Άντονι Έντουαρντς και τον Καρλ Άντονι Τάουνς.

Γιάννης για Ουεμπανιαμά: «Ο τρόπος που διαβάζει το παιχνίδι είναι τρομακτικός, θα κατακτήσει τα πάντα»
NBA

13:39 - 19.02.2024

Γιάννης για Ουεμπανιαμά: «Ο τρόπος που διαβάζει το παιχνίδι είναι τρομακτικός, θα κατακτήσει τα πάντα»

Σε δηλώσεις του κατά την διάρκεια του All-Star Game, ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε διθυραμβικά σχόλια για τον Βικτόρ Ουεμπανιαμά, τονίζοντας πως αν παραμείνει υγιής θα κατακτήσει τα πάντα.

Χαρακτηριστικό είναι πως σε 5 παιχνίδια που έχει απουσιάσει τη φετινή σεζόν, οι Τίμπεργουλβς έχουν 3 ήττες! Μέχρι τώρα στη regular season έχει 10.6 πόντους και 6.4 ασίστ ανά παιχνίδι.