Το νέο VIP Lounge του Ολυμπιακού! (pics)

Το νέο VIP lounge του Ολυμπιακού

i

Olympiacos BC

Το νέο VIP Lounge του Ολυμπιακού! (pics)

Νίκος Καλαμπάκας 19:45 - 12.10.2023 / Ανανεώθηκε: 20:07 - 12.10.2023

Οι ερυθρόλευκοι έδωσαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από το νέο VIP Lounge του ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός δεν «παίζει» σε υψηλό επίπεδο μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι, αλλά και στις υπηρεσίες που προσφέρει στους φιλάθλους του!

Από τη φετινή σεζόν (2023-24) και πιο συγκεκριμένα από την αυριανή (13/10, 21.15) αναμέτρηση με την Μπαρτσελόνα, οι VIP κάτοχοι διαρκείας (VIP, Premium VIP, Court Seats, Base Line Seats και Bench Seats) θα έχουν πρόσβαση στο ανανεωμένο Lounge που λειτουργεί στο ΣΕΦ!

Οι συγκεκριμένοι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν την ευκαιρία πριν το τζάμπολ, στο ημίχρονο, αλλά και μετά το τέλος της αναμέτρησης να απολαύσουν δωρεάν μπύρα από τον χορηγό της ομάδας μας, AMSTEL, snacks της Alfa Ζύμης, επίσης νέου χορηγού μας, καθώς και να επιλέξουν αναψυκτικά, ποτά και τα αγαπημένα τους εδέσματα από το πλούσιο μενού του VIP bar!

Οι απουσίες του Ολυμπιακού και τα πλάνα του Μπαρτζώκα | Sportal EXPLAINER
SPORTAL ORIGINALS

21:31 - 11.10.2023

Οι απουσίες του Ολυμπιακού και τα πλάνα του Μπαρτζώκα | Sportal EXPLAINER

Ο Ολυμπιακός έχει να διαχειριστεί τις απουσίες των Σίκμα - ΜακΚίσικ και τους αμφίβολους Γκος και Φαλ, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να καλείται να βρει εκ των έσω λύσεις για να καλύψει τα κενά του ροτέισιον.

Αξίζει δε να σημειωθεί πως μετά το τέλος των αγώνων θα υπάρχουν αρκετές εκπλήξεις και events, καθώς το Lounge θα επισκέπτονται και μέλη της ομάδας του Ολυμπιακού!