To ουρλιαχτό του Φαλ και η... κλασική «καλημέρα» του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της Παρτίζαν

To ουρλιαχτό του Φαλ και η... κλασική «καλημέρα» του Ολυμπιακού μετά τη νίκη επί της Παρτίζαν

Γιώργος Γαβριλάκης 10:00 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 12:17 - 20.10.2023

Το πιο εντυπωσιακό στιγμιότυπο στη νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρτίζαν ήταν ο πανηγυρισμός του Μουσταφά Φαλ. Ο Γάλλος σέντερ που συνήθως μένει ανέκφραστος, αυτή τη φορά δεν... κρατήθηκε. Ούρλιαξε από ενθουσιασμό και θύμισε λιοντάρι όταν κατάλαβε ότι η ομάδα του τελικά θα νικήσει στο ΣΕΦ.

Η ανατροπή στο παιχνίδι του ΣΕΦ με την Παρτίζαν ολοκληρώθηκε στο έξτρα πεντάλεπτο της παράτασης, εκεί όπου ο Ολυμπιακός κατοχύρωσε τη δεύτερη νίκη του στην EuroLeague, έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές. Η συνολική αντίδραση των «ερυθρολεύκων» ήταν εντυπωσιακή, μα πιο εντυπωσιακή απ' όλες ήταν η αντίδραση του Μουσταφάλ Φαλ

Ο Γάλλος σέντερ καθόταν στον πάγκο όταν η ομάδα του ανέβαζε στροφές και συνήθως δεν είναι εκφραστικός. Άλλωστε, υπάρχει ο μύθος που λέει ότι δεν ανταποκρίνεται ποτέ σε συναισθήματα. Παρά μόνο σε ελάχιστες περιπτώσεις. Σπάνια χαμογελά και ακόμα πιο σπάνια πανηγυρίζει. 

Αυτή τη φορά όμως, έβγαλε από μέσα του όλη την αβάσταχτη ελαφρότητα του πάθους του και πανηγύρισε με μία κραυγή ένα μεγάλο καλάθι των συμπαικτών του. Αν το ΣΕΦ ήταν άδειο ο Φαλ θα ακουγόταν σε όλο το Φάληρο, αλλά το ουρλιαχτό του τελικά έμεινε σε κοντινή ακτίνα από το σώμα του, καθώς όταν πανηγύριζε οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού το έκαναν ακόμα πιο... εκκωφαντικά. 

Ανεπανάληπτος Μπαρτζώκας: Δεν έφευγε για τα αποδυτήρια και πανηγύριζε με σφιγμένες γροθιές στο παρκέ του ΣΕΦ!
EUROLEAGUE

09:52 - 20.10.2023

Ανεπανάληπτος Μπαρτζώκας: Δεν έφευγε για τα αποδυτήρια και πανηγύριζε με σφιγμένες γροθιές στο παρκέ του ΣΕΦ!

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον αγώνα - θρίλερ κόντρα στην Παρτίζαν, σε ένα ματς που χρειάστηκε η παράταση ώστε να κριθεί υπέρ της ομάδας του Πειραιά. Η ένταση του αγώνα ήταν αποτυπωμένη στο πρόσωπο και τις κινήσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος στο τέλος έσφιξε τις γροθιές του και δεν πήγε στα αποδυτήρια, αλλά πανηγύρισε με σφιγμένες γροθιές μπροστά στο κοινό της ομάδας.

Η έκφρασή του, που θύμισε λιοντάρι και μόνο η χαίτη του έλειπε, αποτυπώθηκε ως εικόνα και ο Ολυμπιακός το πρωί της Παρασκευής (20/10) δεν μπόρεσε να αντισταθεί. Μοιράστηκε με τους ακόλουθούς του το βίντεο με το στιγμιότυπο του Μουσταφά Φαλ και με αυτόν τον τρόπο είπε «Καλημέρα!». Κάτι βέβαια που συνηθίζει η ομάδα στα κοινωνικά δίκτυα μετά τα παιχνίδια της EuroLeague, αλλά και του εγχώριου πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός-Μακάμπι: Live Streaming η εκπομπή Sportal Euroleague Show με όλο το ρεπορτάζ