Η ομιλία Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια: «Ξέρετε τι είδα από εσάς σήμερα;» (vid)

Η ομιλία Μπαρτζώκα στα αποδυτήρια: «Ξέρετε τι είδα από εσάς σήμερα;» (vid)

Sportal newsroom 01:10 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 01:20 - 20.10.2023

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας τόνωσε το ηθικό των παικτών του μετά τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Παρτίζαν για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague.

Με ιδιαίτερο τρόπο μίλησε στους παίκτες του ο Γιώργος Μπαρτζώκας στα αποδυτήρια. Ο Έλληνας προπονητής μετά τη νίκη με 98-94 επί της Παρτίζαν στάθηκε στον χαρακτήρα που έδειξαν οι παίκτες του κατά τη διάρκεια του ματς.

«Μείνατε μέχρι το τέλος ως μια ομάδα. Ήμασταν συμπαγείς και ας ήμασταν πίσω με διψήφιες διαφορές. Δείξαμε χαρακτήρα παρά τις δυσκολίες. Δείξατε την καρδιά σας. Έτσι πρέπει να παίζουμε όλη τη χρονιά, πρέπει να μείνουμε ενωμένοι. Μείνετε ενωμένοι, πρέπει να παίζουμε μαζί», ήταν τα λόγια του προπονητή του Ολυμπιακού μετά τη δεύτερη νίκη των Πειραιωτών στη EuroLeague σε τέσσερις αγωνιστικές.

Μπαρτζώκας: «Μας έχουν χτυπήσει οι τραυματισμοί σε σημείο σοκαριστικό»

«Μας έχουν χτυπήσει πολύ οι τραυματισμοί σε σημείο σοκαριστικό για εμάς. Γιατί όταν όλα αυτά επανέλθουν, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι παίζουμε με μια μέθοδο. Όσο δεν γίνεται προπόνηση, βασανίζεται αυτό το στυλ. Γι' αυτό θέλουμε προπόνηση. Και μόνο που έχουμε ρεπό και ένα παιχνίδι την άλλη εβδομάδα είναι σαν μάνα εξ ουρανού για εμάς», σημείωσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη τύπου του αγώνα με την Παρτίζαν. 

Τα στατιστικά του Ολυμπιακού: «Έλιωσε» στο παρκέ ο Παπανικολάου, δεν βρήκε αντίδοτο στον Μιλουτίνοφ η Παρτίζαν
EUROLEAGUE

00:28 - 20.10.2023

Τα στατιστικά του Ολυμπιακού: «Έλιωσε» στο παρκέ ο Παπανικολάου, δεν βρήκε αντίδοτο στον Μιλουτίνοφ η Παρτίζαν

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε το πεντάλεπτο της παράτασης προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Παρτίζαν, σε ένα πραγματικό «θρίλερ» στο ΣΕΦ, το οποίο τελικά κέρδισε με σκορ 98-94.

«Αυτός που επιστρέφει ύστερα από τραυματισμούς χρειάζεται και κάποιο διάστημα για να παίζει. Και το διάστημα αυτό μπορεί να είναι 6-7 ματς με το τωρινό πρόγραμμα. Αν λείψεις δύο εβδομάδες, δεν θα είσαι στην ίδια κατάσταση με τους υπολοίπους παίκτες. Και αυτό είναι μια αλληλουχία, ειδικά στο μπάσκετ. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, οι παίκτες μας είναι πολύ καλοί και ήδη έχουμε πάρει τον πρώτο τίτλο της σεζόν», είπε αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού.