Ανεπανάληπτος Μπαρτζώκας: Δεν έφευγε για τα αποδυτήρια και πανηγύριζε με σφιγμένες γροθιές στο παρκέ του ΣΕΦ!

Ανεπανάληπτος Μπαρτζώκας: Δεν έφευγε για τα αποδυτήρια και πανηγύριζε με σφιγμένες γροθιές στο παρκέ του ΣΕΦ!

Νίκος Καλαμπάκας 09:52 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 10:12 - 20.10.2023

Ο Ολυμπιακός κέρδισε τον αγώνα - θρίλερ κόντρα στην Παρτίζαν, σε ένα ματς που χρειάστηκε η παράταση ώστε να κριθεί υπέρ της ομάδας του Πειραιά. Η ένταση του αγώνα ήταν αποτυπωμένη στο πρόσωπο και τις κινήσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα, ο οποίος στο τέλος έσφιξε τις γροθιές του και δεν πήγε στα αποδυτήρια, αλλά πανηγύρισε με σφιγμένες γροθιές μπροστά στο κοινό της ομάδας.

Ένταση, αγωνία, νεύρα και παλμός. Αυτά ήταν τα στοιχεία που χαρακτήρισαν την αναμέτρηση του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν, η οποία κρίθηκε στην παράταση υπέρ της ελληνικής ομάδας. 

Οι ερυθρόλευκοι είδαν τους Σέρβους να ξεφεύγουν με 14 πόντους στην 3η περίοδο, όμως με ψυχή και πάθος επέστρεψαν και τελικά επικράτησαν της ομάδας του Ζέλικο Ομπράντοβιτς με σκορ 98-94

Μετά το ματς, ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας δεν κατευθύνθηκε στα αποδυτήρια. Αντίθετα παρέμεινε στην κεντρική σάλα του ΣΕΦ, κοίταξε προς τις κερκίδες και σφίγγοντας τις γροθιές του πανηγύρισε με την ψυχή του μια... ψυχοβγαλτική νίκη, που μπορεί και να τον... γέρασε μερικά χρόνια!

Όπως θα δείτε στις παρακάτω φωτογραφίες, η χαρά του Έλληνα προπονητή ήταν έκδηλη, αφού η ομάδα του κινδύνευσε με ήττα, όμως τελικά κατάφερε να κάνει μια τεράστια ανατροπή, αποδεικνύοντας ότι βρίσκεται στα κλαμπ που θα διεκδικήσουν ένα εισιτήριο για το φετινό Final 4 της Euroleague. 

Δείτε στην παρακάτω γκάλερι τις αντιδράσεις του Γιώργου Μπαρτζώκα: