Μπαρτζώκας: «Μας έχουν χτυπήσει οι τραυματισμοί σε σημείο σοκαριστικό»

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

Γιώργος Μπαρτζώκας/©Intime

Μπαρτζώκας: «Μας έχουν χτυπήσει οι τραυματισμοί σε σημείο σοκαριστικό»

Νίκος Καλαμπάκας 01:00 - 20.10.2023 / Ανανεώθηκε: 01:00 - 20.10.2023

Στους τραυματισμούς που αντιμετωπίζει αυτή την εποχή ο Ολυμπιακός, αλλά και το καλό ρόστερ που μπορεί να φέρει εις πέρας επικίνδυνες αποστολές, στάθηκε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας.

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε την παράταση ώστε να κάμψει την αντίσταση της Παρτίζαν και ο κόουτς της ομάδας του Πειραιά στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε, στάθηκε στους τραυματισμούς που αντιμετώπισε η ομάδα του τις προηγούμενες μέρες, αλλά και τις προπονήσεις οι οποίες δεν είναι αρκετές.

Ο ίδιος επισήμανε ότι οι παίκτες του είναι πολύ καλοί και φέρνουν εις πέρας επικίνδυνες αποστολές, ενώ χαρακτήρισε... δώρο το ένα ρεπό που θα πάρει η ομάδα του προκειμένου να αποφορτιστεί.

«Αυτός που επιστρέφει ύστερα από τραυματισμούς χρειάζεται και κάποιο διάστημα για να παίζει. Και το διάστημα αυτό μπορεί να είναι 6-7 ματς με το τωρινό πρόγραμμα. Αν λείψεις δύο εβδομάδες, δεν θα είσαι στην ίδια κατάσταση με τους υπολοίπους παίκτες. Και αυτό είναι μια αλληλουχία, ειδικά στο μπάσκετ. Αισθάνομαι πολύ χαρούμενος, οι παίκτες μας είναι πολύ καλοί και ήδη έχουμε πάρει τον πρώτο τίτλο της σεζόν» είπε αρχικά ο κόουτς του Ολυμπιακού.

«Μας έχουν χτυπήσει πολύ οι τραυματισμοί σε σημείο σοκαριστικό για εμάς. Γιατί όταν όλα αυτά επανέλθουν, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει ότι παίζουμε με μια μέθοδο. Όσο δεν γίνεται προπόνηση, βασανίζεται αυτό το στυλ. Γι' αυτό θέλουμε προπόνηση. Και μόνο που έχουμε ρεπό και ένα παιχνίδι την άλλη εβδομάδα είναι σαν μάνα εξ ουρανού για εμάς», πρόσθεσε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.