Ομπράντοβιτς: «Χάσαμε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία - Για 13' παίξαμε χωρίς σέντερ»
i

© Intime

Ομπράντοβιτς: «Χάσαμε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία - Για 13' παίξαμε χωρίς σέντερ»

Sportal newsroom 00:46 - 20.10.2023

Για χαμένη ευκαιρία έκανε λόγο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη τύπου του αγώνα του Ολυμπιακού με την Παρτίζαν.

Για λάθη που έκαναν οι παίκτες του σε κρίσιμες φάσεις έκανε λόγο ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς. Η Παρτίζαν ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό με 98-94 στην παράταση για την τέταρτη αγωνιστική της Euroleague.

Ο Σέρβος κόουτς σημείωσε στη συνέντευξη τύπου ότι η ομάδα του είχε ευκαιρία να κερδίσει το ματς. Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχολίασε ότι η Παρτίζαν αγωνίστηκε χωρίς σέντερ για 13 λεπτά.

«Όταν πηγαίνεις στην παράταση θεωρείς ότι έχει πιθανότητες να κερδίσει, εγώ θεωρώ ότι χάσαμε μία πολύ μεγάλη ευκαιρία ώστε να κερδίζουμε απόψε το παιχνίδι. Αυτό που έχω να κάνω είναι να συγχαρώ τον Ολυμπιακό. Στο πρώτο ημίχρονο είχαμε μεγάλο πρόβλημα με τα δικά μας λάθη και τα επιθετικά ριμπάουντ του Ολυμπιακού. Ακόμα και έτσι το γεγονός ότι χάναμε μόλις 6 πόντους ήταν ένα καλό αποτέλεσμα για εμάς στο ημίχρονο. Όμως είμαι πάρα πολύ χαρούμενος με την αντίδραση που είχαμε στο δεύτερο ημίχρονο, θεωρώ όμως ότι κάποιες κακές αποφάσεις μας κόστισαν και έτσι χάσαμε το παιχνίδι. Ένα ακόμα σημαντικό μέρος του παιχνιδιού ήταν όταν παίξαμε χωρίς τους Σμάλαιγκιτς και τον Καμίνσκι, οι οποίοι αποβλήθηκαν με 5 φάουλ» σημείωσε αρχικά ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς.

Για το σημείο που κρίθηκε το παιχνίδι, ο Σέρβος προπονητής είπε: «Θεωρώ όπως είπα και νωρίτερα, ήταν σημαντικό το γεγονός ότι δεν είχαμε τον Καμίνσκι και τον Σμάλαιγκιτς για μεγάλο διάστημα και σε όλη την παράταση δεν είχαμε κάποιο πεντάρι. 13 λεπτά αγωνιστήκαμε χωρίς αυτούς και τα 13 λεπτά στο μπάσκετ είναι μια ολόκληρη ζωή».

Τα στατιστικά του Ολυμπιακού: «Έλιωσε» στο παρκέ ο Παπανικολάου, δεν βρήκε αντίδοτο στον Μιλουτίνοφ η Παρτίζαν
EUROLEAGUE

00:28 - 20.10.2023

Τα στατιστικά του Ολυμπιακού: «Έλιωσε» στο παρκέ ο Παπανικολάου, δεν βρήκε αντίδοτο στον Μιλουτίνοφ η Παρτίζαν

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε το πεντάλεπτο της παράτασης προκειμένου να κάμψει την αντίσταση της Παρτίζαν, σε ένα πραγματικό «θρίλερ» στο ΣΕΦ, το οποίο τελικά κέρδισε με σκορ 98-94.

Για την επίθεση του Ολυμπιακού, ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς σχολίασε: «Στο πρώτο ημίχρονο δεχτήκαμε 49 πόντους από τον Ολυμπιακό λόγω των δικών μας λαθών, τους επιτρέψαμε ευκολά καλάθια στον αιφνιδιασμό και επιθετικά ριμπάουντ. Στο τρίτο δεκάλεπτο όπως είδατε σκοράραν 10 πόντους. Τα ριμπάουντ μας ήταν περισσότερα, κάναμε λιγότερα λάθη. Το μπάσκετ δεν είναι μόνο ένα πράγμα είναι πολύ περισσότερα αλλάξαμε κάποια από αυτά αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι».