Το Περιστέρι προγραμμάτισε φιλικό με το Λαύριο
i

© Ιntime

Το Περιστέρι προγραμμάτισε φιλικό με το Λαύριο

Sportal newsroom 15:24 - 24.02.2023 / Ανανεώθηκε: 15:27 - 24.02.2023

Μιας και δεν υπάρχει αγωνιστική δράση στη Basket League αυτό το Σαββατοκύριακο το Περιστέρι θα παίξει σε φιλικό ματς με το Λαύριο (Σάββατο 25/2, 13:30). Ο Βασίλης Σπανούλης δεν θα έχει μαζί του τους διεθνείς Μωραϊτη, Χουγκάζ, Φρανσίνσκο και Ραντάνοβ.

Για να επανέλθει η ομάδα σε αγωνιστικό ρυθμό και έπειτα από την ήττα στον τελικό του Κυπέλλου από τον Ολυμπιακό, το Περιστέρι προγραμμάτισε φιλικό αγώνα με το Λαύριο για το Σάββατο (25/2, 13:30). Ένας αγώνας εν είδει προπόνησης, χωρίς θεατές και με σκοπό οι Πρίγκιπες να μηδενίσουν και να συγκεντρωθούν στον επόμενο στόχο τους. Δηλαδή, στην… τετράδα του πρωταθλήματος της Basket League, το οποίο δεν έχει δράση αυτό το Σαββατοκύριακο λόγω των υποχρεώσεων των εθνικών ομάδων για τα «παράθυρα» της FIBA. 

Ο κόουτς Βασίλης Σπανούλης έχει βάλει ψηλά τον πήχη και οι παίκτες του έχουν ανταποκριθεί στο έπακρο. Η συμμετοχή στον πρώτο τελικό της ιστορίας του συλλόγου έχει καταγραφεί ήδη, αλλά υπάρχει και μέλλον. 

Περιστέρι bwin:  «Αποζημιώνουμε τους οπαδούς που ταξίδεψαν στην Κρήτη – Δεν γίνονται αποδεκτές οι παραιτήσεις Πανταζόπουλου, Πανώριου»
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

14:09 - 22.02.2023

Περιστέρι bwin: «Αποζημιώνουμε τους οπαδούς που ταξίδεψαν στην Κρήτη – Δεν γίνονται αποδεκτές οι παραιτήσεις Πανταζόπουλου, Πανώριου»

Ανακοίνωση με την οποία αναλαμβάνει την ευθύνη για το γεγονός ότι οι οπαδοί της ομάδας που ταξίδεψαν στην Κρήτη δεν μπόρεσαν να δουν τον τελικό, εξέδωσε το Περιστέρι bwin, τονίζοντας ότι θα τους αποζημιώσει για την ταλαιπωρία.

Οσον αφορα στο φιλικό με το Λαύριο που θα γίνει στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» ο κόουτς Σπανούλης δεν θα έχει στη διάθεσή του τους διεθνείς. Δηλαδή τον Γάλλο Σιλβέν Φρανσίσκο, τον Σέρβο, Αλέκσα Ραντάνοβ, αλλά και τους Δημήτρη Μωραϊτη και Νίκο Χουγκάζ.

Το παιχνίδι όμως, θα είναι πολύ χρήσιμο για τον Ματ Κόλεμαν για παράδειγμα, ο οποίος βρίσκεται λίγο καιρό στην ομάδα, έπαιξε στο Final 8, αλλά χρειάζεται μερικές παραστάσεις ακόμα για να ενσωματωθεί σε αρμονικό βαθμό.