Το Περιστέρι υποδέχθηκε τους Χαντς, Μήτρου-Λονγκ και Ουίλιαμς

Το Περιστέρι υποδέχθηκε τους Χαντς, Μήτρου-Λονγκ και Ουίλιαμς

Γιώργος Γαβριλάκης 13:07 - 17.08.2023 / Ανανεώθηκε: 13:12 - 17.08.2023

Οι αφίξεις για το Περιστέρι συνεχίζονται, οι Τζέιλεν Χαντς, Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ και Κένι Ουίλιαμς πλέον βρίσκονται στη διάθεση της ομάδας, ενώ τις επόμενες μέρες αναμένονται ο Νέιτ Ρένφρο και ο Τζο Ράγκλαντ

Λίγες ώρες αφότου ο Τρέβορ Τόμπσον και ο Νεμάνια Ντάνκγουμπιτς έφθασαν στην Ελλάδα για λογαριασμό του Περιστερίου οι αφίξεις συνεχίστηκαν. Το πρωί της Πέμπτης (17/8) στο «Ελευθέριος Βενιζέλος» εμφανίστηκαν οι Τζέιλεν Χαντς, Ελάιζα Μήτρου-Λονγκ και Κένι Ουίλιαμς

Βέβαια, δεν είναι η πρώτη τους φορά στη χώρα μας, ούτε στην Αθήνα, καθώς ο πρώτος πέρσι αγωνίστηκε πέρσι με τον ΠΑΟΚ, ο δεύτερος φόρεσε τη φανέλα του Άρη και ο δεύτερος ήταν παίκτης της ΑΕΚ. Ξέρουν τα λημέρια της Basket League και πλέον υπό τις οδηγίες του κόουτς Βασίλη Σπανούλη θέλουν να περάσουν το παιχνίδι τους στο επόμενο επίπεδο, αλλά και να συνεχίσουν εντυπωσιακή πορεία που... εγκαθίδρυσε πέρσι η ομάδα των δυτικών προαστίων με την κατάκτηση της τρίτης θέσης του εγχώριου πρωταθλήματος. 

Μία μέρα αργότερα και συγκεκριμένα την Παρασκευή (18/8) αναμένεται στην Αθήνα άλλος ένας τέως παίκτης του ΠΑΟΚ και νυν του Περιστερίου, ο Νέιτ Ρένφρο, ενώ το Σάββατο (19/8), έχει προγραμματιστεί η άφιξη του Τζο Ράγκλαντ, o οποίος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στην Basket League.

Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ ο Τσέισον Ραντλ (vid)
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

11:53 - 17.08.2023

Ανακοινώθηκε από την ΑΕΚ ο Τσέισον Ραντλ (vid)

Μία ακόμα σημαντική μεταγραφή ανακοίνωσε η ΑΕΚ που με τον τρόπο της έχει ανεβάσει τον πήχη για τη σεζόν που έρχεται. Ο 30χρονος Αμερικανός γκαρντ Τσέισον Ραντλ μπαίνει στη μηχανή και σύντομα θα τεθεί στη διάθεση του κόουτς Ζοάν Πλάθα.

Όλοι τους θα περάσουν από ιατρικές, αιματολογικές και εργομετρικές εξετάσεις τις επόμενες μέρες, ενώ η επίσημη πρώτη προπόνηση εν όψει της νέα σεζόν είναι προγραμματισμένη για την Δευτέρα (21/8) στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου».