Το ποστάρισμα του Χρήστου Μπαφέ για τον σεβασμό που υπάρχει στον Ολυμπιακό
i

© Intime

Το ποστάρισμα του Χρήστου Μπαφέ για τον σεβασμό που υπάρχει στον Ολυμπιακό

Sportal newsroom 23:31 - 19.02.2023 / Ανανεώθηκε: 23:38 - 19.02.2023

Ο general manager του Ολυμπιακού, Χρήστος Μπαφές, εξήγησε σε ένα tweet του τους λόγους που η ομάδα του Πειραιά έφτασε ξανά στην κατάκτηση του Κυπέλλου.

Ο Ολυμπιακός κατέκτησε το 11ο Κύπελλο Ελλάδος στην ιστορία του και το δεύτερο συνεχόμενο. Οι νταμπλούχοι Ελλάδας διατήρησαν τα σκήπτρα τους όσον αφορά τον θεσμό του Κυπέλλου και πανηγύρισαν έναν ακόμα τίτλο, τον δεύτερο της χρονιάς μετά την κατάκτηση του Σούπερ Καπ. 

Οι «ερυθρόλευκοι» έπαιξαν εκπληκτικό μπάσκετ για μια ακόμα φορά και υπέταξαν το Περιστέρι του Βασίλη Σπανούλη για να φτάσουν στην κορυφή. Ο Ολυμπιακός απέκλεισε αρχικά τον Άρη, στον ημιτελικό ξεπέρασε το εμπόδιο του Παναθηναϊκού, πριν κάνει την τρίτη νίκη σε διάστημα ισάριθμων ημερών κόντρα στην ομάδα των δυτικών προαστίων. 

Μεγάλος απών της διοργάνωσης ήταν ο Χρήστος Μπαφές. Ο general manager της ομάδας αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα υγείας που τον κρατάει μακριά από τη θέση του στην άκρη του «ερυθρόλευκου» πάγκου. 

Για τον λόγο αυτό άλλωστε οι Πειραιώτες του αφιέρωσαν το τρόπαιο στους πανηγυρισμούς τους στα αποδυτήρια. Ο ίδιος, μετά το τέλος του αγώνα σε tweet του εξήγησε τους λόγους που έχουν κάνει τον Ολυμπιακό την ομάδα που είναι: 

«Ο Ολυμπιακός πήρε το κύπελλο γιατί ο ένας παίζει για τον άλλο. Γιατί ο ένας χαίρεται για τον άλλο. Γιατί ο ένας σέβεται τον άλλο και όλοι μαζί σέβονται όλους τους αντιπάλους τους. Μπράβο σ’ όλους. Συνεχίζουμε…», έγραψε ο ίδιος στο twitter!