Η επική ανάρτηση του Μποχωρίδη για τον Τολιόπουλο: «Είσαι κα...»

Η επική ανάρτηση του Μποχωρίδη για τον Τολιόπουλο: «Είσαι κα...»

Ελένη Ανδρικοπούλου 09:15 - 16.02.2024 / Ανανεώθηκε: 09:20 - 16.02.2024

Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μέσω των social media έκανε ένα τρομερό σχόλιο για την εμφάνιση του Βασίλη Τολιόπουλου στο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Βασίλης Τολιόπουλος σε έναν ακόμη αγώνα πήρε στην πλάτη του τον Άρη και τον οδήγησε στη νίκη. Ο Έλληνας γκαρντ, ο οποίος πέτυχε 17 πόντους στην τέταρτη περίοδο (είχε 24 συνολικά) «σκότωσε» τον ΠΑΟΚ που ήταν στο +15 πέντε λεπτά πριν τη λήξη του προημιτελικού κι έστειλε τους «κίτρινους» στον ημιτελικό του Final 8 του Κυπέλλου Ελλάδας

Ο Τολιόπουλος 13.9" πριν το τέλος με μία μοναδική ατομική ενέργεια έστειλε τη μπάλα στο καλάθι για να δώσει το προβάδισμα στον Άρη με 76-74. Οι «ασπρόμαυροι» δεν βρήκαν σκορ στην επόμενη κατοχή και το εισιτήριο για την τετράδα κατέληξε στα χέρια των «κίτρινων». 

23:50 - 15.02.2024

Η εξωπραγματική εμφάνιση του Τολιόπουλου στο τελευταίο δεκάλεπτο του ΠΑΟΚ - Άρης

Με 17 πόντους στο τελευταίο δεκάλεπτο ο Βασίλης Τολιόπουλος ήταν η μορφή του αγώνα ανάμεσα στον Άρη και τον ΠΑΟΚ. Δείτε τις φοβερές ενέργειες του Έλληνα παίκτη στον προημιτελικό.

Ο Τολιόπουλος είπε αυτό που όλοι πιστεύουν για εκείνον: «Και ρακέτες να παίζω, δεν αφήνω το μπαλάκι να πέσει κάτω» (vid)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

09:15 - 16.02.2024

Ο Τολιόπουλος είπε αυτό που όλοι πιστεύουν για εκείνον: «Και ρακέτες να παίζω, δεν αφήνω το μπαλάκι να πέσει κάτω» (vid)

Ο Βασίλης Τολιόπουλος έκανε ΜΥΘΙΚΑ πράγματα στο ματς με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ και, όπως ήταν λογικό, ανακρίθηκε από τους εκπροσώπους του Τύπου μετά το τέλος του αγώνα, έχοντας πολλά να πει.

Όπως αναμενόταν, ο Έλληνας γκαρντ γνώρισε την αποθέωση από όλους τους συμπαίκτες του κι όχι μόνο. Ο Λευτέρης Μποχωρίδης μάλιστα μέσω ανάρτησης στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram έκανε ένα τρομερό σχόλιο για τον Τολιόπουλο. Συγκεκριμένα, δημοσίευσε μία κοινή τους φωτογραφία κι έγραψε «Κ@@λα» κάνοντας ταγκ τον συμπαίκτη του και προσθέτοντας το emoji της φωτιάς. 

Το instagram story του Μποχωρίδη: