«Τριπλός» ο Αντετοκούνμπο και ο Μπούκερ στην κορυφή του Top 10 (vid)

«Τριπλός» ο Αντετοκούνμπο και ο Μπούκερ στην κορυφή του Top 10 (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 10:54 - 27.11.2023 / Ανανεώθηκε: 10:56 - 27.11.2023

O Ντέβιν Μπούκερ των Φοίνιξ Σανς και το νικητήριο καλάθι του στο Madison επί των Νικς βρέθηκε στην κορυφή των δέκα καλύτερων φάσεων από τους αγώνες που έγιναν τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/11). Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο των Μιλγουόκι Μπακς πήρε θέση σε τρεις φάσεις, με ένα μπλοκ, ένα κάρφωμα και μία συνεργασία από το Νο 5 έως και το Νο 3 της λίστας.

Γεμάτο με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν το top 10 του ΝΒΑ από τα ματς που το βράδυ της Κυριακής και τα ξημερώματα της Δευτέρας (27/11). Ο Greek Freak ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής της ανατροπής των Μιλγουόκι Μπακς, που αν και βρέθηκαν να χάνουν με 26 πόντους διαφορά, τελικά κατάφεραν να νικήσουν τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς

Σε αυτή την πορεία πέραν από τους 33 πόντους και τις κρίσιμες σωστές επιλογές του, ο 29χρονος Ελληνονιγηριανός έκανε μία τρομερή τάπα τον Σέιντον Σαρπ, που βρέθηκε στο Νο 3 της λίστας, ενώ στην τέταρτη και στην πέμπτη θέση, ήταν και πάλι... εκεί! 

Ο Μπούκερ «εκτέλεσε» τους Νικς - Ο Γιόκιτς επέβαλε το στυλ του, νίκες για Μάτζικ και Σέλτικς (vids)
NBA

08:42 - 27.11.2023

Ο Μπούκερ «εκτέλεσε» τους Νικς - Ο Γιόκιτς επέβαλε το στυλ του, νίκες για Μάτζικ και Σέλτικς (vids)

Στο Madison της Νέας Υόρκης οι Σανς εμφανίστηκαν χωρίς την αγωνιστική παρουσία του Κέβιν Ντουράντ, αλλά ο Ντέβιν Μπούκερ με τρίποντο 1,7'' πριν από τη λήξη έδωσε τη νίκη στην ομάδα του Φοίνιξ με 116-113 και η προσπάθεια του Τζέιλεν Μπράνσον δεν ευδοκίμησε - Στο Ντένβερ ο Νίκολς Γιόκιτς φιλοξένησε τον Βικτόρ Ουεμπανιαμά, η «μονομαχία» τους είχε ένταση, αλλά ο Σέρβος βρήκε τον τρόπο να λάμψει ξανά. Οι Μάτζικ και οι Σέλτικς συνεχίζουν την υψηλής ταχύτητας πορεία τους στην Ανατολή...

Στην κορυφή τοποθετήθηκε το άψογης εκτέλεσης τρίποντο του Ντέβιν Μπούκερ, 1,5'' πριν από τη λήξη του αγώνα των Σανς στη Νέα Υόρκη, με το οποίο η ομάδα του Φοίνιξ επικράτησε των Νικς. Παρά την απουσία του Κέβιν Ντουράντ, αλλά και του Μπράντλεϊ Μπιλ, ο Μπούκερ έδωσε τη λύση με τρόπο εντυπωσιακό και το Νο 1 μοιραία είχε την... υπογραφή του. 

Δείτε τις δέκα καλύτερες φάσεις της αγωνιστικής...