Τρομερό show από Μάικ Τζέιμς και Έλι Οκομπό στο ξεκίνημα της Μονακό κόντρα στην Μπάγερν (vids)
i

© Euroleague Basketball

Τρομερό show από Μάικ Τζέιμς και Έλι Οκομπό στο ξεκίνημα της Μονακό κόντρα στην Μπάγερν (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 20:50 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 20:55 - 11.04.2024

Εντυπωσιακή ήταν η Μονακό στο πρώτο ημίχρονο κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου με τον Μάικ Τζέιμς και τον Έλι Οκόμπο πότε να συνεργάζονται αρμονικά και πότε να αναλαμβάνουν δράση κατά μόνας.

Η Μονακό χρειάστηκε μόλις λίγα δευτερόλεπτα για να βρει ρυθμό κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου στο ματς που ολοκληρώνει την παρουσία της στην κανονική διάρκεια της σεζόν στην Euroleague.

Παίζοντας στην έδρα τους και μπροστά στο όχι και τόσο «καυτό», αλλά πιστό κοινό τους, έστησαν μία εντυπωσιακή παράσταση και μάλιστα βρέθηκαν να προηγούνται ακόμα και με 23 πόντους διαφορά (50-27).

Σε αυτή την πορεία ο Έλι Οκομπό ήταν καταπληκτικός, ενώ ο Μάικ Τζέιμς εκτός από... εκτελεστής (που είναι και το χαρακτηριστικό του) έγινε και συστηματικός δημιουργός.

Στο πρώτο ημίχρονο λοιπόν, που ολοκληρώθηκε με το σκορ στο 52-30, ο Γάλλος γκαρντ και πρώην παίκτης των Φοίνιξ Σανς, είχε 11 πόντους χωρίς να χάσει σουτ (μόνο μία ελεύθερη βολή), ενώ ο Αμερικανός είχε 9 πόντους, αλλά και 7 τελικές πάσες. Μία εκ των οποίων στον Οκομπό, ο οποίος την έκανε lay up και δύο εύκολους και όμορφους πόντους.

Ο Τζέιμς πάντως, που εκτός από πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Euroleague, είναι (όταν το αποφασίσει) και καταπληκτικός πασέρ, την πιο ωραία ασίστ την έκανε τον Ντονάντας Μοτιεγιούνας! Λίγο πριν ο Λιθουανός καρφώσει δυναμικά στο καλάθι που αμυνόταν η Μπάγερν.

🔴 Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Άλμπα και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!