Με καλώδιο HDMI από την κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών στραγγάλισε ο Κομάντσε την 23χρονη

Με καλώδιο HDMI από την κονσόλα βιντεοπαιχνιδιών στραγγάλισε ο Κομάντσε την 23χρονη

Γιώργος Γαβριλάκης 09:35 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 09:42 - 22.12.2023

Ο Τσανς Κομάντσε αφού πρώτα ομολόγησε τον φόνο της Μαρέινα Ρότζερς, αμέσως μετά περιέγραψε και πως της αφαίρεσε τη ζωή. Για να το κάνει χρησιμοποίησε ένα αξεσουάρ της τηλεόρασης...

Σε μία βραδινή έξοδο στο Λας Βέγκας ο επισκέπτη οφείλει να πάρει μαζί του κατ’ αρχάς χρήματα, ίσως όχι όλες τις πιστωτικές του κάρτες για ασφάλεια, καθώς η πόλη της Αμαρτίας είναι σπάταλη. Θα χρειαστεί να πάρει τα κλειδιά του, για να μπει στο σπίτι (ή στο δωμάτιο του ξενοδοχείου) όταν γυρίσει, ίσως και μια αλλαξιά ρούχα καλού κακού. 

Ο Τσανς Κομάντσε, τη μοιραία νύχτα για την 23χρονη Μαρέιντ Ρότζερς, πήρε μαζί του και το καλώδιο HDMI, αυτό που συνδέει συνήθως κονσόλες βιντεοπαιχνιδιών με την τηλεόραση. Και κάπως έτσι κατέληξε στη φυλακή για έναν φόνο που αρχικά κατηγορήθηκε και αμέσως μετά ομολόγησε

Ο 27χρονος πρώην NBAer (για ένα παιχνίδι με τους Πόρτλαντ Τρέιλ Μπλέιζερς) και μέχρι πρότινος συνεργεργαζόμενος με τους Σακραμέντο Κινγκς, ως παίκτης τους στη θυγατρική ομάδα των Καλιφορνέζων στην G-League, βρίσκεται ήδη υπό κράτηση, φοράει την πορτοκαλί φορεσιά των κρατουμένων και απλώς περιμένει να ακούσει την ισόβια κάθειρξη. 

Η δίκη ξεκίνησε ήδη και σιγά σιγά αποκαλύπτεται το τι ακριβώς συνέβη το βράδυ της 6ης Δεκεμβρίου. Στην ομολογία του περιγράφεται αναλυτικά το έγκλημα που ενορχήστρωσε με την 19χρονη φίλη του, Σακάρι Χάρντεν (που επσης δικάζεται για συμμετοχή) και το πώς στραγγάλισε το θύμα. 

ΛεΜπρόν, ο infuencer: 250 εκατομμύρια παραπάνω views το προφίλ του από τον δεύτερο - Στην πέμπτη θέση ο Αντετοκούνμπο
NBA

08:35 - 22.12.2023

ΛεΜπρόν, ο infuencer: 250 εκατομμύρια παραπάνω views το προφίλ του από τον δεύτερο - Στην πέμπτη θέση ο Αντετοκούνμπο

O ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν έχει αντίπαλο στα social media. Με 756 εκατομμύρια θεάσεις στο προφίλ του είναι μαρκάν του δευτέρου ο Νο 1 στο ΝΒΑ. Τον ακολουθεί ο rookie Ουεμπανιαμά που προσπέρασε τον Στέφεν Κάρι, ενώ την πεντάδα κλείνουν ο Κέβιν Ντουράντ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Κι αφού πρώτα είχαν οι τρεις τους κανονίσει ερωτική συνεύρεση, τελικά ματαιώθηκε, αφού ο Κομάντσε στραγγάλισε με καλώδιο την Ρότζερς με την παρότρυνση και την βοήθεια της Σακάρι και λίγο αργότερα οι δυο τους έθαψαν το σώμα της 23χρονης στα… ανοιχτά της Νεβάδα. Σε ερημική περιοχή. Εκεί που την εντόπισε το FBI.