ΛεΜπρόν, ο infuencer: 250 εκατομμύρια παραπάνω views το προφίλ του από τον δεύτερο - Στην πέμπτη θέση ο Αντετοκούνμπο
i

@ photo by Tim Nwachukwu / Getty Images / Ideal Images

ΛεΜπρόν, ο infuencer: 250 εκατομμύρια παραπάνω views το προφίλ του από τον δεύτερο - Στην πέμπτη θέση ο Αντετοκούνμπο

Γιώργος Γαβριλάκης 08:35 - 22.12.2023 / Ανανεώθηκε: 08:42 - 22.12.2023

O ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν έχει αντίπαλο στα social media. Με 756 εκατομμύρια θεάσεις στο προφίλ του είναι μαρκάν του δευτέρου ο Νο 1 στο ΝΒΑ. Τον ακολουθεί ο rookie Ουεμπανιαμά που προσπέρασε τον Στέφεν Κάρι, ενώ την πεντάδα κλείνουν ο Κέβιν Ντουράντ και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο.

Κατά τη διάρκεια της σεζόν καταμετρούνται αρκετά δεδομένα. Τα περισσότερα εκ των οποίων αγωνιστικά. Πόσους πόντους έβαλες, πόσα ριμπάουντ πήρες πόσες νίκες έχει η ομάδα σου και ούτω καθεξής. 

Μόνο που στις μέρες μας καταγράφονται και τα δεδομένα από την ιντερνετική ζωή του καθενός. Πόσο μάλλον των σούπερ σταρ του ΝΒΑ. Και εκεί ο ΛεΜπρόν Τζέιμς δεν έχει αντίπαλο. Ναι μεν παίζει 21 χρόνια στο πρωτάθλημα, αλλά οι φίλαθλοι δεν τον έχουν βαρεθεί ούτε στιγμή. Ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών, στα 38 του συνεχίζει τη δράση του με τους Λος Άντζελες Λέικερς και το κοινό συνεχίζει να επισκέπτεται με τεράστια συχνότητα το προφίλ του στα κοινωνικά δίκτυα. 

Μάλιστα, έγινε η... σούμα της στατιστικής και από αυτή προκύπτει ένα εντυπωσιακό συμπέρασμα. Με 756.000.000 views (επισκέψεις, όπως θέλετε πείτε το) είναι το Νο 1 όλων. 

Στη δεύτερη θέση βρίσκεται ο Βικτόρ Ουεμπανιαμά. Επίσης, εντυπωσιακό, αλλά αναμενόμενο. Για τον 19χρονο Γάλλο των Σαν Αντόνιο Σπερς, έχει γίνει μεγάλος ντόρος πριν καν εμφανιστεί στο ΝΒΑ και τώρα όλοι θέλουν να τον γνωρίζουν. Βέβαια, ο Wemby υπολείπεται σχεδόν 250 εκατομμύρια από τον ΛεΜπρόν, καθώς σταμάτησε στα 508. 

Πέρασε βέβαια τον Στέφεν Κάρι που είναι στην τρίτη θέση (με 419 εκατομμύρια), ενώ ακολουθεί ο Κέβιν Ντουράντ των Φοίνιξ Σανς αρκετά πιο χαμηλά: 259.000.000. Όσα έχει και ο Γιάννης Αντετοκούνμπο που βρίσκεται στην πέμπτη θέση (υπολοιπεται μερικές χιλιάδες σε σχέση με τον Ντουράντ), αλλά βρίσκεται πάνω από τον Λούκα Ντόντσιτς των Ντάλας Μάβερικς.  

Τα highlights από την σπουδαία εμφάνιση του Αντετοκούνμπο στην 21η νίκη των Μπακς
NBA

08:05 - 22.12.2023

Τα highlights από την σπουδαία εμφάνιση του Αντετοκούνμπο στην 21η νίκη των Μπακς

Στην έκτη διαδοχική νίκη των Μπακς και στην 21η σε σύνολο 28 αγώνων ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έκανε ένα ακόμα εντυπωσιακό double double και οι Ορλάντο Μάτζικ ήταν τα... θύματα. Είχε 37 πόντους, 10 ριμπάουντ και εντυπωσιακή αποτελεσματικότητα στις ελεύθερες βολές, οδηγόντας τα Ελάφια στην οριακή επικράτηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο πρωταθλητής με τους Ντένβερ Νάγκετς και MVP των τελικών, Νίκολα Γιόκιτς, είναι εκτός δεκάδας! Και αντ' αυτού υπάρχουν ο Ταϊρίς Χαλιμπάρτον των Ιντιάνα Πέισερς, ο Τσετ Χόλμγκρεν των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και ο Τζέιμς Χάρντεν των Λος Άντζελες Κλίπερς. 

Sportal Euroleague Show με Βιλερμπάν - Ολυμπιακός και Μιλάνο - Παναθηναϊκός

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!