Τα ηνία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον Πιστιόλη ως το τέλος της σεζόν

Τα ηνία της ΤΣΣΚΑ Μόσχας στον Πιστιόλη ως το τέλος της σεζόν

Sportal newsroom 11:37 - 15.04.2024 / Ανανεώθηκε: 11:41 - 15.04.2024

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας έλυσε τη συνεργασία της με τον Εμίλ Ράικοβιτς και δεν άργησε να βρει τον αντικαταστάτη του, στο πρόσωπο του Ανδρέα Πιστιόλη, ως το τέλος της σεζόν.

Ο Ανδρέας Πιστιόλης επιστρέφει στους πάγκους, αυτή τη φορά για την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, έναν οργανισμό που τον ξέρει καλά, καθώς στο παρελθόν είχε διατελέσει συνεργάτης του Δημήτρη Ιτούδη, την περίοδο που ο Έλληνας κόουτς ήταν πρώτος προπονητής της ομάδας του στρατού.

Τα αποτελέσματα της ρωσικής ομάδας τη φετινή σεζόν δεν ήταν τα αναμενόμενα, έχοντας χάσει έδαφος στην κατάταξη της VTB League, με τον Αντρέα Βατούτιν να προχωράει σε κίνηση... ηλεκτροσόκ, λύνοντας τη συνεργασία του κλαμπ με τον Εμίλ Ράικοβιτς, που μέχρι πρότινος ήταν στην άκρη του πάγκου.

Σε διαπραγματεύσεις με Χάνλαν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τελειώνει άμεσα το deal
REST OF THE WORLD

15:59 - 24.02.2024

Σε διαπραγματεύσεις με Χάνλαν η ΤΣΣΚΑ Μόσχας, τελειώνει άμεσα το deal

Η ΤΣΣΚΑ Μόσχας βγήκε στην αγορά, μετά το «ναυάγιο» της υπόθεσης Ουίλ Μπάρτον, με την ρωσική ομάδα να βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την Βαρέζε, ώστε να κάνει δικό της τον Ολιβιέ Χάνλαν ως το τέλος της σεζόν.

Ο αντικαταστάτης του δεν άργησε να βρεθεί, στο πρόσωπο του Ανδρέα Πιστιόλη, ο οποίος θα πρέπει στο φίνις της σεζόν να... γυρίσει τον διακόπτη και να οδηγήσει την ομάδα σε νίκες. Κάτι που επεσήμανε και στις πρώτες δηλώσεις του ως νέος προπονητής της ΤΣΣΚΑ.

Μιλώντας για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο Έλληνας προπονητής ανέφερε: «Μετά από δύο χρόνια από την τελευταία μου προπόνηση με την ΤΣΣΚΑ, συνολικά οκτώ χρόνια συμμετοχής σε αυτή την απίστευτη οργάνωση, επιστρέφω ως πρώτος προπονητής της ομάδας! Τότε ο πρόεδρος μας Αντρέι Βατούτιν είπε ότι ήταν σίγουρος ότι οι δρόμοι μας θα ξανασυναντηθούν και όπως πάντα κράτησε τον λόγο του!

Έχω το προνόμιο να ηγούμαι μιας ομάδας που προορίζεται να κερδίζει και να επικρατεί σε κάθε παιχνίδι! 80 τίτλοι από τον σύλλογο δίνουν την τέλεια κατανόηση του μεγαλείου αυτής της ομάδας. Θα παλέψουμε για κάθε μπάλα, θα παίξουμε δυνατά και θα κάνουμε όλους να νιώσουν τι σημαίνει να παίζεις κόντρα στην ΤΣΣΚΑ. Είμαστε εδώ για να κερδίσουμε!»