Φιάσκο με Μπάρτον στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Δεν πέρασε τα ιατρικά και ακυρώθηκε η μεταγραφή

Φιάσκο με Μπάρτον στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας: Δεν πέρασε τα ιατρικά και ακυρώθηκε η μεταγραφή

Χρήστος Τσάλτας 12:43 - 20.02.2024 / Ανανεώθηκε: 13:07 - 20.02.2024

Ο Ουίλ Μπάρτον δεν θα αγωνιστεί στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, ως το τέλος της σεζόν, καθώς ο πρώην άσος των Ντένβερ Νάγκετς απέτυχε να περάσει με επιτυχία τις ιατρικές εξετάσεις και πλέον επέστρεψε στις ΗΠΑ.

Η μεταγραφή του Ουίλ Μπάρτον στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας προκάλεσε αίσθηση, συζητήθηκε όσο λίγες, όμως ο Αμερικανός σουτέρ δεν θα φορέσει τη φανέλα της ρωσικής ομάδας σε κανένα επίσημο παιχνίδι. Αυτό γιατί δεν κατάφερε να περάσει με επιτυχία τα ιατρικά τεστ, κατά την άφιξή του στη Μόσχα.

Ο Αμερικανός σουτέρ με την μεγάλη καριέρα στο ΝΒΑ είχε συμφωνήσει με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας ως το τέλος της σεζόν, με σκοπό να μείνει ενεργός και να κάνει ένα νέο ξεκίνημα στην καριέρα του. Παρά το γεγονός πως ταξίδεψε στη Μόσχα για να μπει στις προπονήσεις της ρωσικής ομάδας, κάτι τέτοιο δεν συνέβη ποτέ.

Στα ιατρικά τεστ που υποβλήθηκε, ώστε να ολοκληρωθεί η μεταγραφή του, διαπιστώθηκε πρόβλημα, κάτι που ακύρωσε τη συμφωνία των δύο πλευρών. Για το λόγο αυτό ο Μπάρτον επέστρεψε αμέσως στο Μαϊάμι, από τη Μόσχα, ώστε να συνεχίσει ατομικά τη δουλειά και παράλληλα να ξεπεράσει τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρεί.

Το όνομα του Μπάρτον συνδέθηκε και με ομάδες της Euroleague κατά τη διάρκεια του περασμένου καλοκαιριού, όμως ο παίκτης υπέγραψε σε καμία ομάδα, κάνοντας ατομικές προπονήσεις. Πλέον στρέφει την προσοχή του στην ερχόμενη σεζόν, ώστε να είναι απόλυτα έτοιμος να επιστρέψει στη δράση, είτε στην Ευρώπη, είτε στο ΝΒΑ όπου και αγωνίστηκε σε όλη την καριέρα του. 

Από πλευράς ΤΣΣΚΑ Μόσχας δεν υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για το αν θα προχωρήσει σε κίνηση ενίσχυσης του ρόστερ της, διατηρώντας για την ώρα τον υπάρχον κορμό.