H Τζέσικα Άλμπα αν και φαν των Ουόριορς βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και παρακολούθησε τους Νικς

Τζέσικα Άλμπα

i

Τζέσικα Άλμπα/ printscreen

H Τζέσικα Άλμπα αν και φαν των Ουόριορς βρέθηκε στη Νέα Υόρκη και παρακολούθησε τους Νικς

Ελένη Ανδρικοπούλου 14:35 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 14:40 - 03.05.2023

Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός και μοντέλο, Τζέσικα Άλμπα, αν και έχει δηλώσει πως είναι οπαδός των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς βρέθηκε στη Νέα Υόρκη για να παρακολουθήσει από κοντά τη «μάχη» των Νικς με τους Μαϊάμι Χιτ.

Η Τζέσικα Άλμπα εθεάθη στη «μάχη» των Νιου Γιορκ Νικς εναντίον των Μαϊάμι Χιτ την Τρίτη (2/5) . Η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός παρακολούθησε το Game 2 των ημιτελικών της Ανατολικής Περιφέρειας στο «Madison Square Garden» μαζί με τους κωμικούς Κρις Ροκ, Ντέιβ Τσάπελ και Τρέισι Μόργκαν, οι οποίοι κάθονταν όλοι στα επίσημα. 

Αφού γιόρτασε τα γενέθλιά της την περασμένη Παρασκευή, η Άλμπα αποφάσισε να παρακολουθήσει τον αγώνα των Νικς μαζί με τη φίλη της Λίζι Μάθις. Φωτογραφίες από τα επίσημα του γηπέδου, όπου ποζάρει η διάσημη Αμερικανίδα ηθοποιός έγιναν viral στα social media, με τους θαυμαστές να δείχνουν την αγάπη τους προς το πρόσωπό της. 

«Το μόνο που λέω είναι ότι αν έπαιζα μπροστά από την Τζέσικα Άλμπα στο Garden, θα είχα ρίξει 50», έγραψε ένας θαυμαστής.

Η γεννημένη στην Καλιφόρνια ηθοποιός διατηρούσε στενή φιλία με τον πρώην σταρ των Ουόριορς, Μπάρον Ντέιβις και εθεάθη να παρευρίσκεται στους αγώνες των «πολεμιστών» αρκετές φορές. «Ναι: Γνωρίζω καλά ότι [η Τζέσικα] Άλμπα και ο Μπάρον Ντέιβις είναι πολλά χρόνια φίλοι», είπε ο Μαρκ Στάιν του ESPN σύμφωνα με το Golden State of Mind.

«Η Άλμπα , κατά γενική ομολογία, πηγαίνει σε αγώνες των Ουόριορς μόνο όταν είναι στο Λος Άντζελες», πρόσθεσε. Να αναφέρουμε πως η Τζέσικα Άλμπα έφερε γούρι στους Νιου Γιορκ Νικς, καθώς πήραν την νίκη με 111-105. Η ομάδα του Τομ Θίμποντο αντιμετώπισε τους Χιτ και φέρνοντας στα μέτρα της την αναμέτρηση στην τέταρτη περίοδο πήρε αυτό που ήθελε και πάει στο Μαϊάμι για ένα -τουλάχιστον- break που θα φέρει και πάλι τους Νικς σε θέση οδηγού. Κάτι που οφείλουν στην τριάδα Μπράνσον-Ραντλ-Μπάρετ, που έκανε τη... δουλειά με τον καλύτερο τρόπο.