Ο Τζίμι Μπάτλερ το τερμάτισε: Φώναζε συνθήματα για τους Χιτ στα σέρβικα!

Τζίμι Μπάτλερ

Ο Τζίμι Μπάτλερ το τερμάτισε: Φώναζε συνθήματα για τους Χιτ στα σέρβικα!

Χρήστος Τσάλτας 13:34 - 27.02.2024

Έχει τον τρόπο να κλέβει την παράσταση και το επιβεβαίωσε ξανά. Ο Τζίμι Μπάτλερ παρακολούθησε από την Φλόριντα την εκτός έδρας αναμέτρηση των Μαϊάμι Χιτ με τους Σακραμέντο Κινγκς και τραγουδούσε συνθήματα της ομάδας του, όχι -μόνο- στη γλώσσα του, αλλά και στα σέρβικα!

Αν υπάρχει ένας παίκτης που ξέρει να ζει την κάθε μέρα με τον δικό του τρόπο, αυτός είναι ο Τζίμι Μπάτλερ. Ο ηγέτης των Μαϊάμι Χιτ απουσίαζε από το παιχνίδι της ομάδας του στο Σακραμέντο, κόντρα στους Κινγκς, καθώς τιμωρήθηκε από το ΝΒΑ με μία αγωνιστική, έπειτα από τον καυγά που είχε με τον Νάζι Μάρσαλ, στο παιχνίδι της ομάδας του Έρικ Σποέλστρα στη Νέα Ορλεάνη, κόντρα στους Πέλικανς.

Ο Μπάτλερ παρακολούθησε το παιχνίδι των Χιτ από το σπίτι του, στην South Beach και πανηγύρισε τη νίκη της ομάδας του με 121-110, μέσα στο Golden 1 Center. Μάλιστα κατά τη διάρκεια του αγώνα φρόντισε να στείλει θετική ενέργεια στους συμπαίκτες του.

Την αναμέτρηση την παρακολούθησε μαζί με τον Νίκολα Γιόβιτς και κατά τη διάρκεια του αγώνα ρώτησε τον συμπαίκτη του πως είναι το σύνθημα «Let's go Heat» στα σέρβικα. Μόλις πήρε την απάντηση, ξεκίνησε να τραγουδάει κι αυτός συνθήματα στα σέρβικα, με τον συμπαίκτη του να... λύνεται στα γέλια!

Δείτε την αντίδραση του Jimmy Buckets, ο οποίος παρακολουθούσε το παιχνίδι των Χιτ με τους Σακραμέντο Κινγκς, μαζί με τον Νίκολα Γιόβιτς.