Αυτό είναι το πόρισμα της έρευνας για την υποτιθέμενη σχέση του Τζος Γκίντι με ανήλικη

Τζος Γκίντι

Αυτό είναι το πόρισμα της έρευνας για την υποτιθέμενη σχέση του Τζος Γκίντι με ανήλικη

Χρήστος Τσάλτας 09:47 - 18.01.2024

Ο Τζος Γκίντι έλαβε ενημέρωση από την Αστυνομία του Newport Beach για το αποτέλεσμα της έρευνας, με την υπόθεση να κλείνει χωρίς κατηγορίες για τον πλέι μέικερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ.

Τους προηγούμενους μήνες ένα από τα θέματα που βρέθηκαν πολύ ψηλά στην επικαιρότητα του ΝΒΑ ήταν η υπόθεση του Τζος Γκίντι και της υποτιθέμενης σχέσης του με ανήλικη. Οι φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν με τον πλέι μέικερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ έγιναν viral και προκάλεσαν έντονες αντιδράσεις, με τους «κεραυνούς» να μην παίρνουν θέση για το ζήτημα.

Η Αστυνομία του Newport Beach έκανε έρευνα για την υπόθεση, με σκοπό να βγουν συμπεράσματα, αλλά και να ξεκαθαρίσει το τοπίο εάν θα απαγγελθούν κατηγορίες στον Αυστραλό άσο. Κάτι που όμως δεν θα συμβεί.

Με ανακοίνωσή του το αστυνομικό τμήμα ξεκαθάρισε πως ο Γκίντι δεν θα αντιμετωπίσει ποινικές διώξεις για την υποτιθέμενη σχέση, με την υπόθεση να κλείνει οριστικά και να μπαίνει στο αρχείο. Έτσι, ο ίδιος ο διεθνής πλέι μέικερ θα έχει τη δυνατότητα να εστιάσει αποκλειστικά στο μπάσκετ και τις υποχρεώσεις του με τους Θάντερ, αφήνοντας στην άκρη ένα θέμα που για αρκετές εβδομάδες βρέθηκε στην κορυφή των tabloids, ανοίγοντας πολλούς κύκλους συζητήσεων.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Μακάμπι και όλη τη δράση της Πέμπτης