Με Νίμπο η Σλοβενία στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Αθήνας

Τζος Νίμπο

Με Νίμπο η Σλοβενία στο Προολυμπιακό Τουρνουά της Αθήνας

Sportal newsroom 15:06 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:29 - 17.05.2024

Ο τζος Νίμπο πήρε Σλοβενικό διαβατήριο και θα βρεθεί με την εθνική στο ΣΕΦ, στο Προολυμπιακό τουρνουά που θα φιλοξενήσει η Ελλάδα.

Έναν ακόμα... πονοκέφαλο προσθέτει η εθνική Σλοβενίας στον Βασίλη Σπανούλη ενόψει του Προολυμπιακού τουρνουά που θα διοργανωθεί στο ΣΕΦ το ερχόμενο καλοκαίρι, αφού σύμφωνα με δημοσίευμα στο Ισραήλ, ο Τζος Νίμπο πήρε διαβατήριο και θα είναι ο νατουραλιζέ των Σλοβένων.

Η Σλοβενία είναι πολύ πιθανό να βρεθεί στον δρόμο της Ελλάδας, αφού θα διεκδικήσει την πρόκρισή της μέσα από το Προολυμπιακό τουρνουά της χώρας μας. Σε αυτή της την προσπάθεια σύμφωνα με τους Ισραηλινούς θα έχει και τον παίκτη της Μακάμπι, Τζος Νίμπο, ο οποίος πήρε το διαβατήριό του.

Οι Σλοβένοι ισχυροποιούνται ακόμα περισσότερο με τον δυναμικό σέντερ από τις ΗΠΑ, που θα αγωνιστεί στο πλευρό του Λούκα Ντόντσιτς και της παρέας του.

Η Ελλάδα βρίσκεται στον 2ο όμιλο του γκρουπ που θα φιλοξενηθεί στο ΣΕΦ, ενώ οι Σλοβένοι στον 1ο. Οι δύο ομάδες θα μπορούν να αγωνιστούν μεταξύ τους είτε στον ημιτελικό του τουρνουά, είτε στον τελικό της.