Το αντιαθλητικό φάουλ του Άλεν που εξόργισε τον Τζούλιους Ραντλ (vid)

Τζούλιους Ραντλ, Τζέιλεν Μπράνσον

i

© photo by Jason Miller / Getty Images / Ideal Images

Το αντιαθλητικό φάουλ του Άλεν που εξόργισε τον Τζούλιους Ραντλ (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 08:28 - 19.04.2023 / Ανανεώθηκε: 08:28 - 19.04.2023

Ο σέντερ των Καβαλίερς, Τζάρετ Αλεν παραλίγο να τραυματίσει τον Τζούλιους Ραντλ των Νικς, ο οποίος... συγκρατήθηκε αλλά ενημέρωσε τον αντίπαλό του πως «Θα τα πούμε στο Madison».

Υπό συνθήκες κανονικής περιόδου ο Τζάρετ Άλεν, παρά τη μαχητικότητα που πάντα τον διακρίνει, θα είχε αφήσει ήσυχο τον Τζούλιους Ραντλ να καρφώσει στον αιφνιδιασμό. Άλλωστε η ομάδα του ήταν με 23 πόντους μπροστά (103-80) και απέμεναν δύο λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα. Δύο πόντοι του Ραντλ για λογαριασμό των Νικς δεν θα άλλαζαν τίποτα στην ουσία του παιχνιδιού. 

Ο σέντερ των Καβαλίερς όμως, αποφάσισε να τρέξει για να σταματήσει τον All-Star φόργουορντ των Νικς. Έβαλε όλη του τη δύναμη και όλη του την... απροσεξία. Τον «κατεδάφισε» με αντιαθλητικό φάουλ (όπως και χρεώθηκε), και ο Ραντλ έπεσε άσχημα στο παρκέ και από τύχη δεν τραυματίστηκε. 

O Ντρέιμοντ Γκριν ποδοπάτησε τον Σαμπόνις και αποβλήθηκε (vid)
NBA

08:08 - 18.04.2023

O Ντρέιμοντ Γκριν ποδοπάτησε τον Σαμπόνις και αποβλήθηκε (vid)

Ο Ντομάντας Σαμπόνς προσπάθησε να ανακόψει τον αιφνιδιασμό των Ουόριορς κρατώντας το πόδι του Ντρέιμοντ Γκριν, ο οποίος απάντησε με μία... δολοφονική κλωτσιά και αποβλήθηκε 7 λεπτά πριν την ολοκλήρωση του αγώνα με νικητές του Σακραμέντο Κινγκς

Αφού, έκανε μερικές εκφράσεις πόνου σηκώθηκε μόνος του και φάνηκε αρκετά ο εκνευρισμός του. Κινήθηκε απειλητικά προς το μέρος του Άλεν, αλλά και γενικότερα των Καβς, ώσπου αποφάσισε να μην απαντήσει τώρα. «Θα τα πούμε στο Madison», εξήγησε μετά το τέλος της αναμέτρησης προειδοποιώντας τον Άλεν ότι δεν θα περάσει καλά στη Νέα Υόρκη, εκεί όπου μεταφέρεται πλέον η σειρά. 

«Το φάουλ που μου έκανε ήταν αχρείαστο», πρόσθεσε και μάλιστα σημείωσε πως ήταν και επικίνδυνο αφού «αν ήθελε να με κόψει δεν θα έπεφτε έτσι πάνω μου». Όπως και να έχει ο Ραντλ προσπαθεί να παραμείνει συγκεντρωμένος γιατί «πλέον πάμε στο σπίτι μας. Θα τον περιμένω εκεί!».