Η Βαλένθια εξετάζει την περίπτωση Μαρτίνεθ!

Η Βαλένθια εξετάζει την περίπτωση Μαρτίνεθ!

Γιάννης Πάλλας 19:02 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:28 - 18.05.2024

Τον Πέδρο Μαρτίνεθ που πέρασε ξανά από τον πάγκο της Βαλένθια το 2017 κατακτώντας το πρωτάθλημα καλοβλέπουν οι «νυχτερίδες»

Η λύση του Πέδρο Μαρτίνεθ φαίνεται πως είναι εκείνη που έχει προκριθεί από τη διοίκηση της Βαλένθια για να διαδεχθεί τον Ξαβιέ Άλμπερτ που θα ολοκληρώσει τη φετινή σεζόν στις «νυχτερίδες».

Όπως αναφέρει το «Cadena SER», η Βαλένθια έχει ως προτεραιότητα την περίπτωση του Πέδρο Μαρτίνεθ, από εκείνους που υπάρχουν στη λίστα για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας.

Ο 62χρονος προπονητής, ο οποίος αυτή την στιγμή εργάζεται στη Μανρέσα, ήταν στον πάγκο της Βαλένθια τη διετία 2015-17, όπου κατέκτησε το πρωτάθλημα Ιπανίας (2017).

Από το 2019, ο Πέδρο Μαρτίνεθ βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της Μανρέσα, η οποία ωστόσο δεν πρόκειται να του σταθεί εμπόδιο εφόσον δεχθεί μία πρόταση από τις «νυχτερίδες» για να επιστρέψει.

Είναι προφανές ότι η Βαλένθια θέλει να «χτίσει» κάτι από μηδενική βάση, καθώς ο στόχος της είναι η εδραίωση της στη Euroleague τα επόμενα χρόνια.

Πρόκειται για μια ομάδα που έχει επενδύσει πολύ στις εγκαταστάσεις της και θέλει να κάνει σημαντικό έργο τα επόμενα χρόνια μέσα και από την παραγωγική διαδικασία.

Η Βαλένθια παρότι προσπάθησε τη φετινή σεζόν, δεν κατάφερε να διαδραματίσει σημαντικό ρόλο στην Euroleague, αλλά προτίθεται να επιστρέψει δριμύτερη.