Σπανούλης: «Δεν είναι εύκολο να κοντράρεις τον Ολυμπιακό για 28 λεπτά»

Βασίλης Σπανούλης

i

© Intime

Σπανούλης: «Δεν είναι εύκολο να κοντράρεις τον Ολυμπιακό για 28 λεπτά»

Ο Βασίλης Σπανούλης εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με την εμφάνιση του Περιστερίου απέναντι στον Ολυμπιακό, παρά την ήττα στο ΣΕΦ.

Το Περιστέρι bwin κοίταξε στα μάτια για τρία δεκάλεπτα τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ, όμως στο τέλος δεν μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω. Παρόλα αυτά, ο Βασίλης Σπανούλης στις δηλώσεις του μετά το τέλος του αγώνα, εμφανίστηκε απόλυτα ικανοποιημένος με την εικόνα που εμφάνισαν οι παίκτες του στο παρκέ, τονίζοντας ότι στόχος είναι να έχει έτοιμη την ομάδα ενόψει της Βόννης, για να ισοφαρίσει την Τετάρτη σε 1-1 τη σειρά.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Βασίλης Σπανούλης:

«Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη και την ομάδα μου που ήταν εξαιρετική. Δεν είναι εύκολο να κοντράρεις τον Ολυμπιακό για 28 λεπτά. Πιστεύω ελέγχαμε το παιχνίδι για τρία δεκάλεπτα, δεν αντέξαμε παραπάνω αν και προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι.

Πιστεύω ότι αντιδράσαμε μετά το παιχνίδι με τη Βόννη που παίξαμε πάρα πολύ άσχημα και γενικά ένα παιχνίδι που εμφανίσαμε μια τελείως διαφορετική εικόνα από αυτήν που συνηθίσαμε. Θέλαμε να αντιδράσουμε για να προετοιμαστούμε για την Τετάρτη, θέλαμε να μοιράσουμε τον χρόνο, ειδικά σε όσους έχουν φορτωθεί.

Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα στο ματς της Τετάρτης για να ασχοληθούμε με τη Βόννη».

Για την κούραση και τη διαχείριση ενόψει Βόννης: «Εμείς έχουμε μία φιλοσοφία πως κάθε μέρα στην προπόνηση παίζουμε 100%, σε κάθε παιχνίδι ασχέτως με το πώς θα διαχειριστώ τους χρόνους. Τα παιδιά είχαν αυτήν τη διάθεση. Όταν παίζεις κάποια ματς για πλάκα, αυτό σου γυρίζει μπούμερανγκ, χαλαρώνεις χωρίς λόγο. Δεν είμαστε τέτοια ομάδα, έχουμε χτίσει μια ταυτότητα, αυτό βλέπει όλη η Ελλάδα. Πολλά παιδιά έκακαν στεπ απ σήμερα και έδειξαν ότι αξίζουν να έχουν ρόλο. Πιστεύω σε όλα τα παιδιά, είναι δική μου δουλειά να έχω έτοιμη την ομάδα την Τετάρτη».