Η διαρροή που έδειξε πως ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά κέρδισε το βραβείο του Rookie of the Year

Βίκτορ Ουεμπανιαμά

i

@BleacherReport

Η διαρροή που έδειξε πως ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά κέρδισε το βραβείο του Rookie of the Year

Χρήστος Τσάλτας 14:36 - 06.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:18 - 19.05.2024

Η αναγγελία του νικητή για το βραβείο Rookie of the Year θα γίνει τα ξημερώματα της Τρίτης (07/05), ωστόσο μια διαρροή της Nike ήταν αρκετή για να δείξει τον νικητή.

Τα βραβεία του NBA μπαίνουν στην τελική ευθεία τους με αυτά στα οποία δίνεται το μεγαλύτερο βάρος να δίνονται αυτή την εβδομάδα. Η αρχή γίνεται με το βραβείο του Rookie of the Year, για το οποίο ερίζουν τρεις παίκτες. Ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά των Σαν Αντόνιο Σπερς, ο Τσετ Χόλμγκρεν των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ και ο Μπράντον Μίλερ των Σάρλοτ Χόρνετς.

Εξ αρχής το μεγάλο φαβορί για το βραβείο έδειχνε ο Wemby, ο οποίος ξεδίπλωσε σε αρκετές περιπτώσεις τις αρετές του πάνω στο παρκέ. Σε κάθε γήπεδο που εμφανιζόταν ο κόσμος γέμιζε τις εξέδρες και το hype γύρω από την περίπτωσή του ήταν -και παραμένει- τεράστιο.

Ο Ουεμπανιαμά προσπέρασε τον Γιάννη στη λίστα με τις φανέλες που «πουλάνε» περισσότερο
NBA

18:01 - 19.04.2024

Ο Ουεμπανιαμά προσπέρασε τον Γιάννη στη λίστα με τις φανέλες που «πουλάνε» περισσότερο

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε τις φανέλες που πουλάνε περισσότερο, με τον Βίκτορ Ουεμπανιαμά να σπάει τα κοντέρ και να φτάνει στο Top-5 πωλήσεων στην πρώτη σεζόν της καριέρας του, προσπερνώντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Μάλιστα η Nike, εταιρία που είναι και χορηγός του Γάλλου σταρ, άθελά της «μαρτύρησε» το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για το βραβείο. Αυτό γιατί διέρρευσε το σχέδιο για το t-shirt του Γάλλου άσου ως rookie της σεζόν στο ΝΒΑ. Η παρακάτω φωτογραφία δεν άργησε να γίνει viral, αν και λίγο πολύ άπαντες περιμένουν τα ξημερώματα να επιβεβαιωθεί το σχέδιο και ο Ουεμπανιαμά να κατακτήσει τον πρώτο ατομικό τίτλο της καριέρας του στην κορυφαία λίγκα του πλανήτη.

Πλέον ο σταρ των Σπερς κινείται σε ρυθμούς off-season ώστε να είναι έτοιμος για τους Ολυμπιακούς Αγώνες, στους οποίους θα λάβει μέρος με την εθνική ομάδα της Γαλλίας, στο Παρίσι.