Ο Ουεμπανιαμά προσπέρασε τον Γιάννη στη λίστα με τις φανέλες που «πουλάνε» περισσότερο
i

@Photo by Ronald Cortes/Getty Images

Ο Ουεμπανιαμά προσπέρασε τον Γιάννη στη λίστα με τις φανέλες που «πουλάνε» περισσότερο

Χρήστος Τσάλτας 18:01 - 19.04.2024

Το ΝΒΑ ανακοίνωσε τις φανέλες που πουλάνε περισσότερο, με τον Βίκτορ Ουεμπανιαμά να σπάει τα κοντέρ και να φτάνει στο Top-5 πωλήσεων στην πρώτη σεζόν της καριέρας του, προσπερνώντας τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.

Ένα από τα θέματα που παραμένουν πάντα «hot» στο ΝΒΑ είναι οι πωλήσεις εμφανίσεων και merchandises τόσο στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού, όσο και σε όλο τον κόσμο, γενικότερα. Η λίγκα άλλωστε δίνει τεράστια έμφαση στον τομέα αυτή και φροντίζει να προωθεί τα προϊόντα σε σταθερή βάση.

Με τα playoffs του NBA να βρίσκονται προ των πυλών, η λίγκα παρουσίασε τις 15 πιο εμπορικές εμφανίσεις της σεζόν, με τον Γιάννη Αντετοκούνμπο να έχει την τιμητική του και να βρίσκεται στο Top 5. Πιο συγκεκριμένα, ο Greek Freak είναι στην πέμπτη θέση της σχετικής λίστας, η οποία έχει και εκπλήξεις.

Η αυτοπεποίθηση ξεχειλίζει: Οι Χιτ έκλεισαν πτήση για την Βοστώνη το μεσημέρι του Σαββάτου
NBA

17:31 - 19.04.2024

Η αυτοπεποίθηση ξεχειλίζει: Οι Χιτ έκλεισαν πτήση για την Βοστώνη το μεσημέρι του Σαββάτου

Παρά το γεγονός πως η πρόκριση στα playoffs κρίνεται σε ένα 48λεπτο, οι Μαϊάμι Χιτ έδειξαν πόσο πιστεύουν στην πρόκριση, καθώς έκλεισαν ήδη εισιτήρια για Βοστώνη το μεσημέρι του Σαββάτου.

Αυτό γιατί ο Βίκτορ Ουεμπανιαμά, αν και ολοκλήρωσε την rookie σεζόν του στα παρκέ του ΝΒΑ έκλεψε την παράσταση και έκανε... πάταγο. Η εμφάνισή του βρίσκεται στο νο.4 της σχετικής λίστας, προσπερνώντας μάλιστα τον ηγέτη των Μπακς, αλλά και τους Λούκα Ντόντσιτς, Ντέβιν Μπούκερ και Κέβιν Ντουράντ, που βρίσκονται στην έκτη, την έβδομη και την όγδοη θέση, αντίστοιχα.

Την πρώτη 10άδα κλείνουν οι Ντάμιαν Λίλαρντ (9ος) και Ταϊρίς Μάξεϊ (10ος), ενώ ο Τζα Μοράντ παραμένει ένας από τους πιο εμπορικούς παίκτες του ΝΒΑ, παρά το γεγονός πως αγωνίστηκε ελάχιστα στη σεζόν, καθώς η φανέλα του φιγουράρει στην 11η θέση.

Στις τρεις πρώτες θέσεις βρίσκονται τα πιο... βαριά χαρτιά της λίγκας αυτή τη στιγμή. Πιο συγκεκριμένα, ο Στεφ Κάρι βρίσκεται στην κορυφή, ως ο παίκτης με την πιο εμπορική φανέλα στο ΝΒΑ, με τον ΛεΜπρόν Τζέιμς να έρχεται δεύτερος, ενώ την τριάδα συμπληρώνει ο Τζέισον Τέιτουμ, των Μπόστον Σέλτικς.

Την ίδια ώρα ο Νίκολα Γιόκιτς, που θεωρείται ο καλύτερος παίκτης στον κόσμο αυτή τη στιγμή, έχει την 13η πιο εμπορική εμφάνιση στο ΝΒΑ.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε τη σχετική λίστα με τους 15 παίκτες η φανέλα των οποίων πουλάει περισσότερο στη λίγκα τη φετινή σεζόν.

Sportal Euroleague Show: Έτσι μπαίνουν στη μάχη των playoffs Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός!