Ανατροπή για τη Βιλερμπάν πριν το ΟΑΚΑ

Λουβαβού-Καμπαρό

Ανατροπή για τη Βιλερμπάν πριν το ΟΑΚΑ

Η Βιλερμπάν ζορίστηκε απέναντι στη Ντιζόν, όμως στο τέλος έκανε την ανατροπή και πήρε τη νίκη (71-73), με την ομάδα από τη Λυών να στρέφει πλέον το βλέμμα της στο ματς του ΟΑΚΑ (8/3).

Παιχνίδι για γερά νεύρα είχαμε στη Γαλλία, με τη Βιλερμπάν να επικρατεί της Ντιζόν δύσκολα με 73-71 εκτός έδρας.

Η Βιλερμπάν ήταν πίσω σε όλο το ματς, όμως στο τέλος μπόρεσε να κάνει το κάτι παραπάνω, να φέρει το παιχνίδι τούμπα και εν τέλει να παίρνει και το ματς.

Το τρίποντο που έκανε την διαφορά το έβαλε ο Τιμοτέ Λουβαβού Καμπαρό, ο οποίος ευστόχησε στο σουτ της νίκης στα 23'' για το τέλος. Η Ντιζόν στη συνέχεια δεν μπόρεσε να κάνει κάτι παραπάνω, με τη Βιλερμπάν να κάνει έτσι μια μεγάλη ανατροπή και να παίρνει τη νίκη.

Με αυτό το αποτέλεσμα, η Βιλερμπάν έφτασε στο 18-6 και παρέμεινε στην 2η θεση της κατάταξης, πίσω από την πρωτοπόρο Μονακό (22-2).

Ο Λουβαβού Καμπαρό με 16 πόντους, 6 ριμπάουντ και 4 ασίστ ήταν ο κορυφαίος των νικητών, ενώ ακολούθησαν οι Τζόφρι Λοβέρν (14π.) και Γιουσούφα Φαλ (11π.)

Τα δεκάλεπτα: 16-14, 33-34, 54-47, 71-73.

Ο Γιόκιτς θέλει τον Μιλουτίνοφ στο NBA (vid)
EUROLEAGUE

16:54 - 03.03.2024

Ο Γιόκιτς θέλει τον Μιλουτίνοφ στο NBA (vid)

Ο Νίκολα Γιόκιτς έκανε την δική του πρόβλεψη για το Final 4 της Euroleague, με τον σταρ των Νάγκετς να τονίζει ότι ο Ολυμπιακός θα είναι στις κορυφαίες ομάδες της Ευρώπης, ενώ αποθέωσε και τον Νίκολα Μιλουτίνοφ.