Βιλντόζα: «Να ματσάρουμε την ενέργεια της Ζαλγκίρις, επιστρέφω στον ρυθμό μου»

Βιλντόζα: «Να ματσάρουμε την ενέργεια της Ζαλγκίρις, επιστρέφω στον ρυθμό μου»

Ηλίας Λαλιώτης 10:08 - 01.02.2024 / Ανανεώθηκε: 11:12 - 01.02.2024

Ο Λούκα Βιλντόζα μίλησε για τις δυσκολίες του αγώνα κόντρα στην Ζαλγκίρις, στο Κάουνας, στάθηκε στην άμυνα που πρέπει να παίξει ο Παναθηναϊκός AKTOR και υπογράμμισε πως σταδιακά βρίσκει ξανά τον εαυτό του.

Χωρίς... ανάσα μετά την εμφατική νίκη απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο ο Παναθηναϊκός AKTOR αντιμετωπίζει την Ζαλγκίρις Κάουνας, σε ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, αλλά και μεγάλο «πρέπει» για τη νίκη.

Ο Λούκα Βιλντοζα μίλησε για την αναμέτρηση και στάθηκε σε αυτά που πρέπει να κάνουν αυτός και οι συμπαίκτες του για να έρθει η νίκη, ενώ επεσήμανε πως βρίσκει τα πατήματά του ξανά μετά την επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε.

Όσα είπε ο Λούκα Βιλντόζα ενόψει Ζαλγκίρις:

Για το παιχνίδι με την Ζαλγκίρις: «Παίζουν πολύ καλά. Κέρδισαν την Εφές με 26 πόντους διαφορά. Έχουν εξαιρετικούς φιλάθλους, πολύ καλή ατμόσφαιρα. Παίζουν πολύ καλά με τον με τον νέο προπονητή και είμαστε ενήμεροι για αυτό. Είναι μια διπλή εβδομάδα και ξέρουμε ότι θα είναι δύσκολο παιχνίδι».

Για την άμυνα: «Πρέπει να ματσάρουμε την ενέργεια που θα βγάλουν στο παρκέ. Πρέπει να συνεχίσουμε να κάνουμε ό,τι κάνουμε και στην επίθεση τα πράγματα είναι πιο απλά. Έχουμε τον Κέντρικ, έχουμε τον Μήτογλου, τον Λεσόρ, όλοι κάνουν τη δουλειά στην επίθεση, αλλά ειδικά και στην άμυνα ο Γκραντ κάνει εξαιρετική σεζόν».

Για την κατάστασή του: «Επιστρέφω στον ρυθμό μου. Είχα μια επέμβαση και φοβόμουν λίγο για το βήμα μου. Θεωρώ ότι θα είμαι καλά. Πρέπει να προσαρμοστώ στην ταχύτητά μου, στους συμπαίκτες μου και θα είμαι εντάξει».

Sportal Euroleague Show με Μπάγερν - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Πέμπτης