Χάποελ Χολόν: Δήλωσε έδρα της τη Ρίγα για το BCL

Χάποελ Χολόν

i

BCL

Χάποελ Χολόν: Δήλωσε έδρα της τη Ρίγα για το BCL

Νίκος Καλαμπάκας 20:44 - 07.11.2023

Η Ρίγα θα είναι η πόλη που θα φιλοξενήσει τη Χάποελ Χολόν όταν η ομάδα του Ισραήλ θα έχει υποχρεώσεις στο BCL.

Η Χάποελ Χολόν θα αγωνίζεται στα ευρωπαϊκά της παιχνίδια για το BCL στη Ρίγα μετά την άρνηση της ΑΕΚ να της παραχωρήσει τα Λιόσια λόγω της εναντίωσης των οπαδών της σε αυτή την ιδέα.

Η Ρίγα θα είναι η πόλη που θα φιλοξενεί στο εξής τους αγώνες της Χάποελ Χολόν για το BCL. Η ομάδα του Ισραήλ θα μεταφερθεί στη Λετονία λόγω του πολέμου που κήρυξε η χώρα στην Παλαιστίνη, αφού αν και αρχικά το πλάνο την ήθελε να αγωνίζεται στα Λιόσια, οι φίλοι της ΑΕΚ πίεσαν την κιτρινόμαυρη διοίκηση ώστε να μην προχωρήσει αυτό το σενάριο.

Τι γίνεται με τον Λουκ Σίκμα στον Ολυμπιακό;
SPORTAL ORIGINALS

19:52 - 07.11.2023

Τι γίνεται με τον Λουκ Σίκμα στον Ολυμπιακό;

Ο Λουκ Σίκμα παραμένει εκτός ομαδικού προγράμματος στον Ολυμπιακό, με την κατάστασή του να αποτελεί ερωτηματικό για την συνέχεια, τόσο για το μέλλον του παίκτη, όσο και για την ενδεχόμενη μεταγραφική ενίσχυση.

Έτσι, οι Ισραηλινοί θα μεταφερθούν στη Λιθουανία και πιο συγκεκριμένα στη Ρίγα, προκειμένου να αγωνίζονται εκεί όταν θα έχουν υποχρεώσεις στο BCL.

Η αρχή θα γίνει στις 15/11 και στον αγώνα της Χάποελ κόντρα στη Μπρεογκάν, ενώ θα ακολουθήσουν τα ματς με τη Βόννη στις 6 Δεκεμβρίου και τη Μπούρσασπορ στις 20 του ίδιου μήνα.