Χεζόνια για το μέλλον του: «Δεν ξέρω τίποτα, να επαναλάβουμε την περσινή επιτυχία και βλέπουμε»!

Μάριο Χεζόνια

i

© EuroLeague Basketball

Χεζόνια για το μέλλον του: «Δεν ξέρω τίποτα, να επαναλάβουμε την περσινή επιτυχία και βλέπουμε»!

Γιάννης Πάλλας 19:05 - 21.03.2024 / Ανανεώθηκε: 19:10 - 21.03.2024

Ο Μάριο Χεζόνια αναφέρθηκε στο μέλλον του σε Μέσα Ενημέρωσης της Σερβίας κάνοντας μια πολύ καλή ντρίμπλα, δηλώνοντας προσηλωμένος στη Ρεάλ

Ένα από τα πιο hot ονόματα στο μεταγραφικό παζάρι του καλοκαιριού στην Euroleague είναι χωρίς αμφιβολία ο Μάριο Χεζόνια.

Ο Κροάτης φόργουορντ με την ευκαιρία της αναμέτρησης της Ρεάλ με την Παρτίζαν (21/3, 21:30) στο Βελιγράδι μίλησε στα σερβικά Μέσα Ενημέρωσης για το μέλλον του, αφήνοντας τα όλα ανοικτά για το μέλλον του. Μάλιστα, όπως επισήμανε αυτή τη στιγμή είναι συγκεντρωμένος στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Βέβαια, ρωτήθηκε εάν είναι αποδέκτης μηνυμάτων από οπαδούς της Παρτίζαν, όπως και το αν αποτελεί επιλογή η ομάδα του Βελιγραδίου για τον ίδιο και προτίμησε να απαντήσει γενικόλογα.

«Είναι αλήθεια ότι υπάρχουν πολλά μηνύματα, είμαι ευγνώμων σε όλους τους φιλάθλους που με ακολουθούν και με σέβονται. Όσο για την επόμενη σεζόν, δεν ξέρω τίποτα. Είμαι απόλυτα συγκεντρωμένος σε αυτή τη σεζόν, ας επαναλάβουμε αν γίνεται την περσινή επιτυχία και μετά θα είναι πιο εύκολο να σκεφτούμε το μέλλον» δήλωσε ο Μάριο Χεζόνια απαντώντας για το μέλλον του.

Αξίζει να επισημανθεί πως ο Μάριο Χεζόνια φέτος πραγματοποιεί την καλύτερη σεζόν του στην Euroleague έχοντας 13,2 πόντους και 4,4 ριμπάουντ ανά παιχνίδι, με 41% στα τρίποντα.

Προφανώς και είναι νωρίς ακόμη γι’ αυτό και ο Μάριο Χεζόνια αποφεύγει να φανερώσει τις σκέψεις του και τα «θέλω» του για τη νέα χρονιά.