Από το Μαρούσι στον Καναδά ο Άχμεντ Χιλ!
i

©InTime

Από το Μαρούσι στον Καναδά ο Άχμεντ Χιλ!

Γιάννης Πάλλας 19:02 - 02.05.2024 / Ανανεώθηκε: 10:26 - 17.05.2024

Στην Μόντρεαλ Alliance θα συνεχίσει την καριέρα του ο Άχμεντ Χιλ του Αμαρουσίου

Στον Καναδά και την Μόντρεαλ Alliance συνεχίζει την καριέρα του ο Άχμεντ Χιλ του Αμαρουσίου! Ο Αμερικανός γκαρντ που έκανε εξαιρετική σεζόν με την ομάδα των βορείων προαστίων συμφώνησε και ανακοινώθηκε από τους Καναδούς, που τον ενσωμάτωσαν άμεσα στο ρόστερ τους.

Ο Άχμεντ Χιλ ολοκλήρωσε τη σεζόν με το Μαρούσι τερματίζοντας στην 9η θέση της βαθμολογίας και έπειτα από μια πολύ καλή παρουσία στην Stoiximan Basket League συνεχίζει την καριέρα του στον Καναδά. Ολοκλήρωσε τη σεζόν στην Ελλάδα με 12.8 πόντους μέσο όρο και 2.72 ριμπάουντ σε 25 αγώνες παίζοντας 24.43 λεπτά.

Αποτέλεσε ένα από τα «όπλα» του Νίκου Βετούλα για το Μαρούσι και από τη στιγμή που ολοκληρώθηκαν οι υποχρεώσεις του πήρε την πρόταση της Μόντρεαλ Allliance όπως κάνει κάθε χρόνο σεζόν και συνεχίζει να αγωνίζεται.

Στο Μαρούσι δεν του έχουν κάνει κάποια κουβέντα για τη νέα σεζόν, ωστόσο, δεν αποκλείεται το επόμενο διάστημα που θα ξεκινήσει ο σχεδιασμός να γίνουν κάποιες επαφές με τον ατζέντη του, προκειμένου να συζητηθεί η ανανέωση της συνεργασίας τους.