Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μαθαίνει να τραγουδάει το «Χόρτο μαγικό» στα ελληνικά! (pic)

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

i

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ/©Intime

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ μαθαίνει να τραγουδάει το «Χόρτο μαγικό» στα ελληνικά! (pic)

Sportal newsroom 15:31 - 24.11.2023 / Ανανεώθηκε: 15:37 - 24.11.2023

Το «δέσιμό» του με τον Παναθηναϊκό δείχνει σε κάθε ευκαιρία ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, που αποκάλυψε πως μαθαίνει το σύνθημα «χόρτο μαγικό» στα ελληνικά.

Από την πρώτη στιγμή που βρέθηκε στην Ελλάδα ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ βίωσε την λατρεία των φίλων του Παναθηναϊκού, που δεν διστάζουν να δείχνουν σε κάθε ευκαιρία τον θαυμασμό τους. Το περασμένο καλοκαίρι άλλωστε ο Ισπανός φόργουορντ αποτέλεσε ένα από τα πιο ηχηρά μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας του, την οποία ανέβασε επίπεδο.

Καθ 'ολη τη διάρκεια της παρουσίας του στη χώρα μας ο Ερνανγκόμεθ δείχνει να απολαμβάνει και τη ζωή στην Αθήνα, αλλά και το δέσιμο με το «τριφύλλι». Δεν χάνει ευκαιρία άλλωστε για να παρακολουθήσει την ομάδα ποδοσφαίρου και να στηρίξει τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς, την ίδια ώρα που η επικοινωνία του με τον κόσμο της ομάδας πηγαίνει από το καλό στο καλύτερο.

Αυτό φάνηκε από μία ακόμα κίνησή του. Ο Ερνανγκόμεθ αποκάλυψε τους στίχους από το γνωστό «πράσινο» σύνθημα, το «Χόρτο μαγικό», το οποίο μαθαίνει αυτές τις μέρες, για να το τραγουδάει μαζί με τους φίλους του Παναθηναϊκού. Η αρχή έγινε με το πέρας του αγώνα κόντρα στην Βαλένθια, στο κλειστό του ΟΑΚΑ.

Ο Ίβηρας άσαος έδειξε και άλλες φορές το πόσο απολαμβάνει την ζωή στον Παναθηναϊκό, με πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα την στιγμή που τραγούδησε τον ύμνο του Παναθηναϊκού, μαζί με τους Κώστα Αντετοκούνμπο και Κάιλ Γκάι στην κάμερα του Sportal.

Sportal Euroleague Show με Ολυμπιακός - Ζάλγκιρις και όλη τη δράση της Παρασκευής