Χουάντσο: «Να κάνει καλό παιχνίδι ο αδερφός μου αλλά να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα»

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Χουάντσο: «Να κάνει καλό παιχνίδι ο αδερφός μου αλλά να νικήσουμε την Μπαρτσελόνα»

Ηλίας Λαλιώτης 19:30 - 21.03.2024

Οι δηλώσεις του Χουάντσο Ερνάνγκομεθ για το ματς της 31ης αγωνιστικής της Euroleague ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Μπαρτσελόνα.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπαρτσελόνα για την 31η αγωνιστική της Euroleague (22/3, 21.15), σε έναν αγώνα που ο Χουάντσο Ερνάνγκομεθ θα τεθεί αντιμέτωπος με τον αδερφό του, Ουίλι.

Ο Ισπανός φόργουορντ του Παναθηναϊκού, στις δηλώσεις του για τον αγώνα επισήμανε ότι επιθυμία του είναι να νικήσει ο Παναθηναϊκός, αλλά να κάνει και ο αδερφός του ένα εξαιρετικό παιχνίδι.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

«Κάθε ματς είναι δύσκολο. Είναι μία από τις καλύτερες ομάδες στη Euroleague. Πρέπει να παίξουμε σκληρά, να είμαστε επιθετικοί. Θα είναι δίπλα μας οι οπαδοί μας και θα γίνει σπουδαίο ματς. Είναι σαν... τελικός το ματς. Στους τελικούς πρέπει να είσαι έτοιμος, να έχεις ενέργεια, να παίζεις έξυπνα και να είσαι συγκεντρωμένος για να παλέψεις για τη νίκη. Όλοι στην ομάδα είναι εξαιρετικοί παίκτες. Πρέπει να έχουμε περισσότερη αυτοπεποίθηση», είπε αρχικά.

«Θα είμαι χαρούμενος αν έχει ένα εξαιρετικό παιχνίδι ο αδερφός μου και νικήσει ο Παναθηναϊκός», συμπλήρωσε ο Ισπανός φόργουορντ.