Χωρίς τον Μίντλετον οι Μπακς, δίχως τον Γιάνγκ οι Χοκς
i

Κρις Μίντλετον, Μπακς / printscreen

Χωρίς τον Μίντλετον οι Μπακς, δίχως τον Γιάνγκ οι Χοκς

Γιώργος Γαβριλάκης 23:30 - 11.01.2023 / Ανανεώθηκε: 23:30 - 11.01.2023

Τα Ελάφια του Γιάννη Αντετοκούνμπο τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/1, 02.30, Cosmote Sport 4) θα φιλοξενηθούν στην Ατλάντα από τους Χοκς - Παραμένει εκτός ο τραυματίας Κρις Μίντλετον για το Μιλγουόκι, χωρίς τον άρρωστο Τρέι Γιάνγκ τα Γεράκια.

Οι Μπακς μετά τη νίκη τους στο Madison της Νέας Υόρκης συνεχίζουν την εκτός έδρας εξόρμησή τους. Επόμενη στάση; Ατλάντα. 

Τα ξημερώματα της Πέμπτης (12/1, 02.30, Cosmote Sport 4) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο και η παρέα του θα αντιμετωπίσουν τους Χοκς και θέλουν να επιστρέψουν στις μαζικές νίκες παρά το γεγονός ότι ο Κρις Μίντλετον παραμένει εκτός δράσης. 

Ο Στέφεν Κάρι επέστρεψε, αλλά οι Ουόριορς έχασαν - Κι άλλο triple double ο Χάρντεν, οι Κλίπερς νίκησαν τον... Ντόντσιτς
NBA

09:40 - 11.01.2023

Ο Στέφεν Κάρι επέστρεψε, αλλά οι Ουόριορς έχασαν - Κι άλλο triple double ο Χάρντεν, οι Κλίπερς νίκησαν τον... Ντόντσιτς

Ο τραυματισμός του Στέφεν Κάρι ξεπεράστηκε, αλλά οι Ουόριορς παραμένουν ευάλωτοι και έχασαν από τους Σανς - Οι Σίξερς είδαν τον Τζέιμς Χάρντεν να κάνει ξανά triple-double, την ώρα που ο Κουάι Λέοναρντ οδήγησε τους Κλίπερς σε νίκη επί των Μαβς.

O 31χρονος σμολ φόργουορντ που παραδοσιακά είναι δεύτερος σκόρερ των Ελαφιών και άμεσος συνεργάτης του Αντετοκούνμπο φέτος έχει ταλαιπωρηθεί αρκετά από τραυματισμούς. Έχασε το ξεκίνημα της σεζόν λόγω επέμβασης που έκανε το καλοκαίρι στο χέρι και τώρα πονάει στο γόνατο. Αυτός είναι ο λόγος που έχει να αγωνιστεί από τις 16 Δεκεμβρίου, τουτέστιν δεν έχει κάνει το ντεμπούτο του για το 2023. Το ευχάριστο για το Μιλγουόκι είναι πως δεν έχει άλλη απουσία να διαχειριστεί. 

Από την άλλη, οι Ατλάντα Χοκς θα στερηθούν τον σούπερ σταρ τους και πρώτο σκόρερ τους με 27,5 πόντους. Ο Τρέι Γιανγκ είναι άρρωστος και θα μείνει στο σπίτι για προληπτικούς λόγους. Και για να μην κολλήσει και τους υπόλοιπους.