Χωρίς Χίγκινς και Αμπρίνες η «Μπάρτσα» κόντρα στη Βιλερμπάν
i

Άλεξ Αμπρίνες / © Intime

Χωρίς Χίγκινς και Αμπρίνες η «Μπάρτσα» κόντρα στη Βιλερμπάν

Γιώργος Γαβριλάκης 16:58 - 08.12.2022 / Ανανεώθηκε: 16:58 - 08.12.2022

Η Μπαρτσελόνα την Παρασκευή (9/12) αντιμετωπίζει τη Βιλερμπάν και δεν θα έχει στη διάθεσή της τον Κόρεϊ Χίγκινς και τον Άλεξ Αμπρίνες. Και οι δύο αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού στη μέση.

Η Μπαρτσελόνα δεν έχει σκοπό να χάσει την επαφή της με την κορυφή της Euroleague. Απέχει από εκεί μία νίκη, το ρεκόρ της είναι 8-3 και αυτό της Φενέρμπαχτσε είναι στο 9-2. 

Οι Καταλανοί την Παρασκευή (9/12) στο πλαίσιο της 12ης αγωνιστικής της Euroleague φιλοξενούν τη Βιλερμπάν και σε αυτή τους την προσπάθεια δεν θα συμμετέχουν ο Κόρεϊ Χίγκινς και ο Άλεξ Αμπρίνες

Ο Αμερικανός που φέτος προσφέρει στη Μπαρτσελόνα 9.7 πόντους και ο Ισπανός σουτέρ με τους 6,5 ανά αγώνα αντιμετωπίζουν παρόμοιο πρόβλημα στη μέση και δεν θα αγωνιστούν. 

Βέβαια, έχει αρχίσει να ανεβάζει στροφές σταρ της ομάδας Νίκολα Μίροτιτς, ο οποίος αφού έχασε τα πρώτα 10 ματς της διοργάνωσης με ένα πρόβλημα στον αχίλλειο που αντιμετώπιζε για καιρό, είναι και πάλι στο παρκέ. Μάλιστα, στο ντεμπούτο του στην Euroleague, στον αγώνα με την Άλμπα Βερολίνου την προηγούμενη αγωνιστική είχε 19 πόντους με 4/5 τρίποντα, 6 ριμπάουντ και 3 κλεψίματα.