Υβριστικά συνθήματα σε Μπαρτζώκα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Γιώργος Μπαρτζώκας

i

© Intime

Υβριστικά συνθήματα σε Μπαρτζώκα από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού

Ηλίας Λαλιώτης Aχιλλέας Μαυροδόντης 21:08 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:43 - 15.06.2023

Πριν το τζάμπολ του αγώνα του Παναθηναϊκού με τον Ολυμπιακό, τον τέταρτο της σειράς, είχαμε και πάλι μια μικρή ένταση ανάμεσα σε οπαδούς των Πρασίνων και του Γιώργο Μπαρτζώκα.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας και οι οπαδοί του Παναθηναϊκού είχαν μια σύντομη στιγμή έντασης πριν το ξεκίνημα του αγώνα του ΟΑΚΑ ανάμεσα στους Πράσινους και τον Ολυμπιακό. 

Πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης, περίπου 20' λεπτά, ο Γιώργος Μπαρτζώκας εμφανίστηκε στον αγωνιστικό χώρο, με τον κόσμο του Παναθηναϊκού να τον γιουχάρει έντονα και να τραγουδάει υβριστικά συνθήματα για εκείνον. 

Στη συνέχεια, όταν εκείνος πλησίασε στον πάγκο, ο κόσμος τον σημάδεψε με λέιζερ, συνεχίζοντας παράλληλα τα συνθήματα. Ο ίδιος γύρισε και τους κοίταξε, με αποτέλεσμα το γιουχάρισμα να γίνει ακόμα πιο έντονο, όπως και τα... γαλλικά από την κερκίδα. 

Παρόλα αυτά, το θέμα έληξε (για την ώρα) με τους συνεργάτες του Γιώργου Μπαρτζώκα να τον τραβούν, ώστε να μην δωθεί συνέχεια. 

Την ίδια ώρα οι φίλοι του Παναθηναϊκού που βρίσκονται πίσω από τον πάγκο πέταξαν νερά στον πάγκο του Ολυμπιακού, με τους ανθρώπους της πράσινης ΚΑΕ να προβαίνουν σε σχετική παρατήρηση από τα μεγάφωνα, καθώς, εάν συνεχιζόταν αυτό, τότε θα καθυστερούσε η έναρξη του αγώνα.