Η άφιξη του Ολυμπιακού στο ΟΑΚΑ (vid)

Aχιλλέας Μαυροδόντης 19:47 - 15.06.2023 / Ανανεώθηκε: 19:49 - 15.06.2023

Ο Ολυμπιακός έφτασε χωρίς προβλήματα στο ΟΑΚΑ, με τους Ερυθρόλευκους να είναι έτοιμοι για τον μεγάλο τέταρτο τελικό της Basket League με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό.

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός μετρούν πλέον αντίστροφα ενόψει της αναμέτρησης του ΟΑΚΑ, την τέταρτη στο πλαίσιο των τελικών της Basket League.

Ο Ολυμπιακός έφτασε περίπου στις 19:00 στο ΟΑΚΑ, με τα μέτρα ασφαλείας να είναι δρακόντεια, έχοντας ως αποτέλεσμα να μην συμβεί το παραμικρό. 

Μαζί με τον Ολυμπιακό, έφτασε στο ΟΑΚΑ και ο Κώστας Παπανικολάου, με τον αρχηγό των Ερυθρόλευκων να βρίσκεται και εκείνος στο πλευρό των συμπαικτών του, με την αναμέτρηση να είναι εν δυνάμει η τελευταία της σεζόν, καθώς μια ενδεχόμενη νίκη των Πειραιωτών να σημάνει και το τέλος της σειράς.

Ο Κώστας Παπανικολάου ταλαιπωρείται από θλάση και, παρά τις προσπάθειες, δεν μπορεσε να βρεθεί σε κατάσταση να παίξει και να συμβάλει στις προσπάθειες εντός παρκέ. Παρόλα αυτά, όπως είπαμε, είναι εκεί, για να ενισχύσει την ομάδα του με την φωνή του. Το ίδιο ισχύει και για τον Αϊζάια Κάνααν, ο οποίος, παρότι δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής, καθώς είναι εκτός ρόστερ, ακολούθησε την αποστολή και εκείνος μέχρι το ΟΑΚΑ.

Το Sportal είναι από νωρίς στο ΟΑΚΑ και η κάμερά του ήταν στην άφιξη του Ολυμπιακού, με την... παράσταση να κλέβει ο Τόμας Ουόκαπ και το... φρέντο εσπρέσο που είχε μαζί του. 

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το Pregame του Game 4 των τελικών της Basket League
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

19:03 - 15.06.2023

Παναθηναϊκός - Ολυμπιακός: Το Pregame του Game 4 των τελικών της Basket League

Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός κοντράρονται και πάλι στο πλαίσιο των τελικών της Basket League, με το 4ο παιχνίδι της σειράς και οι Αχιλλέας Μαυροδόντης και Ηλίας Λαλιώτης σας βάζουν σε... κλίμα αναμέτρησης, με όλα τα τελευταία νέα των ομάδων στο Pregame του Sportal.

Το βίντεο του Sportal με την άφιξη του Ολυμπιακού: