Υπό την κρίση του Βετούλα ο Σέπαρντ στον Απόλλωνα Πάτρας

Τζέρεμι Σέπαρντ

Υπό την κρίση του Βετούλα ο Σέπαρντ στον Απόλλωνα Πάτρας

Νίκος Καλαμπάκας 12:26 - 07.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:03 - 07.09.2023

Αμφίβολο το αν θα συνεχίσει ο Τζέρεμι Σέπραντ στον Απόλλωνα Πατρών, αφού ο Νίκος Βετούλας δεν έχει πειστεί ότι ο παίκτης μπορεί να προσαρμοστεί στις απαιτήσεις του συλλόγου.

Ήταν 16 Αυγούστου όταν η ομάδα του Απόλλωνα Πάτρας ανακοίνωνε την απόκτηση του Τζέρεμι Σέπαρντ. Δεν έχει περάσει ούτε ένας μήνας από τότε και ο σύλλογος της Αχαΐας έχει αρχίσει να προβληματίζεται με τον γκαρντ από τις ΗΠΑ, αφού στις προπονήσεις δεν έχει καταφέρει να πείσει το προπονητικό τιμ για τις ικανότητές του, με αποτέλεσμα να υπάρχει σκέψη αντικατάστασής του.

Ο Σέπαρτν ήρθε στη χώρα μας από την Τουρκία, εκεί όπου αγωνιζόταν με τη Μπούντο Γκάμλικ στη δεύτερη κατηγορία του τουρκικού μπάσκετ. Πλέον είναι αμφίβολο το αν θα τον δούμε στην εκκίνηση του πρωταθλήματος με τη φανέλα της ομάδας, αφού για να συμβεί αυτό θα πρέπει να ανεβάσει κατακόρυφα την απόδοσή του και να αντιστρέψει το εις βάρος του κλίμα που επικρατεί.

Ο Νίκος Βετούλας, κόουτς της ομάδας έχει στραμμένα τα μάτια του πάνω στο νέο απόκτημα της ομάδας του προκειμένου να τον αξιολογήσει και να αποφανθεί αν αξίζει ο παίκτης να πάρει μια ευκαιρία στους Πατρινούς.

Καθοριστικό ρόλο στην απόφαση αυτή θα παίξουν τα επόμενα φιλικά της ομάδας. Το Λαύριο θα είναι ο επόμενος αντίπαλος του Απόλλωνα, αφού οι δύο ομάδες θα κοντραριστούν το Σάββατο 9/9 στο κλειστό της Περιβόλας. Ο στόχος των Αχαιών φέτος είναι να παρουσιαστούν ακόμα πιο ανταγωνιστικοί από τη σεζόν που ολοκληρώθηκε και να κάνουν ένα βήμα παραπάνω, διεκδικώντας ακόμα και την είσοδό τους στα playoffs Για τον λόγο αυτό ο Βετούλας δεν θα βιαστεί να πάρει την απόφασή του για το αν πρέπει να υπάρξει αντικατάσταση στο ρόστερ, αν και τα μέχρι στιγμής δεδομένα δεν είναι υπέρ του Σέπαρντ. 

Όπως και να έχει, τις επόμενες ημέρες θα ξέρουν στον Απόλωνα αν θα συνεχίσουν να πορεύονται με τον Σέπαρντ, ή αν θα ψάξουν να βρουν έναν παίκτη που θα κολλήσει πιο άμεσα στα πλάνα τους. 

Να σημειωθεί ότι οι Πατρινοί έχουν ήδη αγωνιστεί απέναντι στον Προμηθέα και το Περιστέρι σε παιχνίδια προπονητικού χαρακτήρα.